Domov Zabava Kmetija: Aljaž spregovoril o zvezi z Lino in o razhodu

Kmetija: Aljaž spregovoril o zvezi z Lino in o razhodu

Priljubljeni resničnostni parček je imel določene težave …

Veliko presenečenje letošnjega šova Kmetija je bil tekmovalec Aljaž, ki je tokrat v šov vstopil sam. Njegovo dekle Lina je odšlo v Exatlon.

Prvič sta bila ločena za toliko dni, Aljaž je ves čas govoril, da jo zelo pogreša. Proti koncu šova pa je postal odločen, da ko prideta nazaj domov, se poročita in imata otroke.

Presenečenje zanj je bilo, ko ga je na posestvu obiskala njegova družina, oče, mati, brat in prijatelj. Iskreno je povedal, da se jih je zelo razveselil, a da bi raje videl svojo Lino. Od nje pa je dobil pismo. Pisala mu je, da ga zelo pogreša.

»Ful sem vesel, da sem dobil to pismo. Če ne drugega, mi je to še ena motivacija. Bi bil pa veliko bolj zadovoljen, da bi jo lahko videl tukaj, pa da bi jo lahko objel, ampak, ja, bolje nekaj kot nič,« je povedal Aljaž v kamero, nato pa razkril, da sta na začetku njune zveze imela nekaj težav.

Lina mu je v pismu zapisala tudi verz, ki jima veliko pomeni.

»Bilo je burno na začetku in vem, da je bil moment, ko sva se skregala, nisva vedela več, a bo šlo, a ne bo šlo, ampak je meni padel na pamet ta verz: Ljubezen nima meja in kraja, zato iskrica med nama za vedno ostaja,« je razkril in dodal, da jo je s tem verzom dobil.

Foto: Voyo/posnetek zaslona