Kontaktirajte nas

Zabava

Darja o Janezovem vedenju nima dobrega mnenja

Objavljeno

V redu

Darja Sančanin po ogledu oddaje Ljubezen po domače romanco z Janezom Rebernikom vidi precej drugače, kot tedaj, ko sta skupaj nastopila pred kamerami.

Konec druženja na posestvu Janeza Rebernika so zaznamovali zlasti vroči trenutki med Janezom in Darjo Sančanin. Parček se je namreč veliko objemal, poljubljal, si izkazoval naklonjenost in si izpovedoval ljubezen. Darja pred kamerami ni bila prav nič sramežljiva in se je sproščeno vživela v podeželsko romanco. Kako pa na slednje gleda leto po snemanju šova?

»Danes na vse to gledam povsem drugače. Janezovo vedenje se mi zdi malo oz. kar zelo ‘mimo’, toda takrat sem bila zaljubljena in tega sploh nisem opazila,« je za 24ur.com dejala Darja, ki pa ni več samska, saj je po šovu našla ljubezen.

Pa Janez? Slednjega je po šovu čakalo celjenje srčnih ran, saj je izvedel, da so bili vsi poljubi in zaljubljene besede zgolj igra za gledalce …

Foto: POP TV

Zabava

Se spomnite Domna iz Poroke na prvi pogled? To se z njim dogaja danes …

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, kako žalostno.

Domen, ki je v šov Poroka na prvi pogled vstopil kot ženin in se na prvi pogled zaljubil v Nino, je bil tedaj prepričan, da je našel svojo ljubezen. Mnogi gledalci so ju označili celo za popoln par, zato je bilo razočaranje toliko večje, ko sta priznala, da sta se kmalu po koncu snemanja razšla.

Domen, ki je po poklicu cvetličar, se je kmalu potem skoraj popolnoma umaknil iz javnosti, pred kratkim pa razveselil z novico, da bo odprl svoj butik cvetja.

A sedaj je sporočil zelo žalostno novico, otvoritve ne bo, ker je verjel le na besedo.

Kot je zapisal v svoji Instagram zgodbi, je vse skupaj splavalo po vodi.

»Zaradi poslovnih nesoglasij sem se bil primoran umakniti iz svojih sanj,« je zapisal, dodal pa: »Volje in idej je še veliko, ker v tem poslu ti ne sme nikoli zmanjkati domišljije.«

Foto: Planet TV/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Počilo med Aneto in Aljažem, na dan prišla vsa resnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj se dogaja med Aljažem in Aneto? to vas bo zelo presenetilo …

Aneta, ki se je v šov vrnila kot član porote, je sprva priznala, da je zelo vesela, ker je nazaj in ker bo lahko pomagala Aljažu do zmage. A kmalu je med njima prišlo do trenj. Aljaž se ni mogel ukloniti in sprejeti navodil za delo.

Aneta se je sama lotila čiščenja hiše in kopalnice, Ivan in Aljaž pa sta sprva bojkotirala delo. Aljaž ji je dejal, da se nobenemu ne rabi dokazovati. Bil je užaljen, ker je moral noč prespati v hlevu.

»To, da meni nekdo dirigira, kaj naj delam in kako naj delam, mislim, da jaz tega ne potrebujem,« je v kamero dejal Aljaž in dodal: »Jaz sem fant, ki se zna obrniti, zna si najdi delo. Jaz vidim delo, ne potrebujem nekoga, da mi reče, kaj naj naredim.«

Aneto je zanimalo, zakaj Aljaž kriči na njo, odgovoril ji je, da zato, ker je ona glava porote. Aljaža je motilo to, da nekateri ležijo, on pa dela.

»Aljaž bi rad neke stvari spremenil, ampak je nemočen,« je kasneje Aneta razkrila v kamero in dodala, da bo potreboval še veliko izkušenj in let dela na sebi.

Prijatelja sta se kasneje pogovorila, Aneta ga je pomirila in mu razkrila določene stvari o življenju …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Aljaž popolnoma šokiran priznal: »Meni se je naredila tema pred očmi!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Med finalisti se je odvila prava drama …

Tik pred velikim finalom se je potek šova zasukal v popolnoma drugačno smer od pričakovanega, doživeli so velik šok, saj je bila Ivanoma poškodba prehuda.

Ivan si je v dvoboju z Janom poškodoval ustnico in prst. Po obisku zdravnika je ugotovil, da je prst zlomljen, kar pa je zanj pomenilo, da ima v areni pred ostalimi tremi finalisti zelo malo možnosti za zmago.

Ker je bilo njegovo počutje zelo slabo, je sklenil, da spakira in gre domov. To pa je bil za ostale finaliste velik šok. Aljaž je priznal: »To se je res na hitro zdaj zgodilo. Meni se je naredila kar tema pred očmi. Tega res nisem pričakoval, da bo Ivan zapustil tekmovanje na tak način.«

Odhod je šokiral vse, nihče tega Ivanu ni privoščil.

»Meni se to zdi kot najslabši scenarij, ker ne more biti kot nek doprinos. Kot porotnik ne bo mogel biti tukaj. Pač, vse to, na čemer smo gradili, je šlo,« je v kamero še dodal Aljaž.

Tekmovalci in porotniki so se od Ivana poslovili, ta je zapustil posestvo in odšel.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals