Kontaktirajte nas

Zanimivosti

FOTO: Tako so se znani Slovenci poslovili od leta, ki je za nami

Objavljeno

V redu

Leto 2020 je za nami! Mnogi so z velikim veseljem in upanjem odštevali staremu in nazdravili novemu letu 2021. med njimi tudi mnogi znani obrazi. Preberite, kaj so zapisali in kakšne spomine so delili.

Bo v letošnjem letu kaj drugače? Kaj nas čaka? Bomo spet lažje zaživeli, premagali virus, se odpravili v šole, v kina in gledališče, v nakup po nove čevlje in na koncert, kjer se bomo zlili z množico? To in še več so želje mnogih.

Številni znani Slovenci so se v teh dneh oglasili preko družbenih omrežij. Nekateri so delili spomine preteklega leta in ugotovili, da je med njimi tudi veliko lepih trenutkov, spet drugi so zapisali želje za leto 2021.

Nekaj smo jih zbrali.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta delila nabor fotografij, ki sta jih objavila v preteklem letu.

Tina Zavrl, hči Brednija, je zapisala nekaj besed.

Pevka Alenka Godec je delila glasbeni utrinek.

Nekdanja radijska voditeljica Tanja Kocman se je od starega leta poslovila na hudomušen način.

Naša vrhunska smučarka Ilka Štuhec je delila lepe želje.

View this post on Instagram

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec)

Igralka Tjaša Železnik je delila foto utrinke preteklega leta.

Nekdanja članica skupine BePop Tinkara Fortuna je v novo leto stopila nasmejana.

Blogerka Ajda Sitar je vsem zaželela srečno v novem letu.

Spletna vplivnica in voditeljica Tjaša Kokalj Jerala je delila pozitivne misli.

Igralka Katarina Čas je delila spomin na poletje in zapisala nekaj besed.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Slavna igralka je izdala, zakaj je na črni listi igralca Toma Cruisa

Objavljeno

V redu

Avtor

Po nesrečnem incidentu, ko je slavna igralka Kyra Sedgwick v Tomovi hiši pritisnila na gumb, ki se ga ne sme dotakniti, je hollywoodski  zvezdnik ni nikoli več povabil na večerjo.

Ameriška igralka Kyra Sedgwick je na seznamu gostov, ki jih Tom Cruise ne bo nikoli več povabil na večerjo oziroma spustil v svoj dom. Kako je prišla tja, je nedavno v svojem podcastu, kjer gosti hollywoodske zvezde, razkrila kolegici Drew Barrymore. Nesrečni incident se je zgodil med snemanjem filma ” A Few Good Men” v zgodnjih 90-ih, v katerem je njen mož Kevin Bacon igral s Tomom Cruiseom, šlo je za interno predvajanje filma, hollywoodska zvezda pa je še vedno jezna zaradi dogodka.

Tom Cruise (foto: Oliver Polombi/ Mega)

Pred predvajanjem jo je slavni Top Gun Tom z možem povabil k sebi na večerjo. “Z nami so bili njegova takratna žena Nicole Kidman, Demi Moore in Bruce Willis , ki je tudi  igrala v filmu in režiser Rob Reiner. Vse je bilo super, dokler nisem, ne vem kako, odkrila nenavaden gumb, preoblečen v del kamina,”  je povedala igralka, ki je znana po vlogi namestnice šefa policije Brende Leigh Johnson v zločinski drami The Closer. Opazovala je gumb in se poskušala upreti radovednosti, a nenavadna  podrobnost jo je pritegnila. Bila je v pozni nosečnosti s hčerko Sosie in želje nosečnic je težko razložiti. Skratka, pritisnila je gumb in pričakovala, da se bo zgodilo kaj zabavnega.

A nič se ni zgodilo. Toma sem potrepljala po rami, bil je namreč ravno sredi zgodbe, in rekla: “pritisnila sem ta gumb.” Bil je zelo presenečen: “Pritisnila si ta gumb?” Pokimala sem. Rekel je: “to je gumb za kritične situacije.” “Pred vilo se je ustavilo več kot pet policijskih avtomobilov. Projekcija je bila ustavljena, policija se je morala pogovoriti s Tomom … in nikoli več me ni povabil v goste,” je zaključila igralka.

foto: CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Sara Rutar tragično izgubila očeta

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja tekmovalka Kmetije in zmagovalka MasterChefa je ostala brez očeta.

Saro Rutar smo spoznali v resničnostnem šovu kmetija, svoje kuharsko znanje pa je dokazala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je tudi zmagala.

Njeno življenje je pretresla zelo žalostna novica, izgubila je očeta. Kot poroča spletni portal njena.si, je imel včeraj njen oče Janko zdravniški pregled v Novi Gorici. A med potjo je 64- letnik tragično preminil.

Kot je za omenjeni portal povedala Sara, naj bi njen oče doživel srčni infarkt.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar se je razveselila dojenčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica je znova postala teta.

Voditeljica 24UR Petra Kerčmar ima lep razlog za radost, srečo in veselje. Kako le ne, ko pa je nedavno znova postala teta. Njena mlajša sestra Tatjana je namreč konec marca rodila drugega otroka. Starša sta se po deklici Lizi, ki je na svet privekala marca 2016, tokrat razveselila rojstva sinka.

Petra je sicer z mlajšima sestrama Nino in Tatjano tesno povezana. Odkar so vse tri mamice, so njihove vezi še močnejše, saj jih povezuje še več skupnih točk.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO