Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 2. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 2. 1. 2021

»Ko dvomiš, ne reagiraj. Pomirjenost je prava energija, iz katere se aktiviraj.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan bo pod vplivom neugodnega prepleta energij dveh števil: dvojke in osmice, kar se  bo odražalo v naših življenjih. V kolikšni meri, pa je odvisno od numeričnih kod posameznikov.

Na splošno bosta omenjeni števili imeli velik vpliv na samo počutje. Zaradi povečane občutljivosti se nam obetajo pogoste menjave razpoloženja. Težko se bomo izognili nerazložljivim občutkom osamljenosti ali celo samoti. Intuitivni in čustveni bomo prožni na razpoloženjski lestvici od melanholije do evforije. Danes se je treba izogibati ljudem, ki slabo vplivajo na nas in prostorom, v katerih se slabo počutimo. Najbolje se bomo počutili vsi, ki imamo urejena in harmonična partnerska razmerja, saj bo danes ljubezen osnova življenja. Dvojka namreč pomeni par; ali prijateljski, ali ljubezenski. Pomeni željo po druženju in združevanju. Najpomembneje nam bo zadovoljevanje svojih čutov, ljubezen pa bo najvišja oblika sreče. Tu se lahko komu zgodi, da mu bo zaradi površnosti ali ležernosti zmanjkalo moči, da bi popolnoma uresničil svoja ljubezenska hotenja. Od tod občutki osamljenosti in samote.  

Zaradi izredne občutljivosti lahko danes koga vznemirijo problemi doma, tudi tisti najmanjši. Če boste začutili, da v odnosih nekaj škriplje, da vas partner ignorira oz. ne izkazuje ljubezni v takšni meri, kot ste bili vajeni, se lahko zelo poslabša vaše zdravstveno stanje. Pojdite na sprehod v naravo ali poslušajte glasbo. Da se s partnerjem povežete v dobri energiji in si povrnete lesk v oči, storite nekaj plesnih korakov skupaj.

Drugega smo danes in zato pod vplivom usodno določenih dogodkov. Načrtovanje nima smisla, saj ne bomo imeli vpliva na izide. Na vseh življenjskih področjih lahko pričakujemo situacije in dogodke, ki jih ne bomo imeli pod nadzorom oz. jih ne bomo mogli spremeniti.  To ni vedno slabo. Dvojka nas s svojo usodnostjo prisili, da naredimo premike in spremembe na tistih področjih življenja, kjer zato nimamo moči ali poguma. Mnogi ljudje čisto predolgo vztrajajo v nemogočih odnosih in situacijah, v sebi tiho trpijo ali glasno tarnajo, naredijo pa nič.

Najbolje naredimo, da mirno počakamo na to, da se dan izteče.

Miren dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya