Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poglejte, kaj je naredila Severina, ker ne sme objaviti fotografij sina!

Objavljeno

V redu

Priljubljena hrvaška pevka Severina ima prepoved objavljanja sinovih fotografij na družbenih omrežjih, a se je morda domislila zvijače …

Sklepamo, da je Severina letošnje praznike preživela tudi v družbi svojega sina Aleksandra, nad katerim pa je skrbništvo dobil njegov oče in njen bivši partner Milan Popović. Takrat je razsodba pevki in tudi Popoviću prepovedala objavo fotografij otroka na družbenih omrežij.

Severina je sicer takrat zbrisala vse fotografije, na katerih je bil njen sin, a ker se razsodbe v celoti ni držala, je morala lani plačati kazen v višini tri tisoč evrov.

Prepoved še vedno velja, a Severina je morda našla način, s katerim je lahko delila fotografijo na družbenih omrežjih. Fotografirala se je poleg novoletne smrekice v družbi filmskega lika Milesa Moralesa – človeka pajka. Kdo je v kostumu, ni razkrila, lahko le ugibamo, seveda ne moremo trditi, da je v kostumu njen sin …

Miles Morales & Catwoman žele vam zdravu, sretnu i mirnu godinu, punu zagrljaja,” je zapisala.

Tudi med ključnike je zapisala le svoje tri najljubše, nikjer ni omenila sinovega imena.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Na TV Slovenija se vrača ta priljubljena voditeljica

Objavljeno

V redu

Avtor

Da se ponovno vrača, je javno naznanila sama. To je zapisala in mnoge zelo razveselila.

Na TV Slovenija se po premoru končno vrača priljubljena televizijska voditeljica in glasbenica Darja Gajšek.

Potem ko je pomahala v slovo oddaji Slovenski pozdrav, je svoje zveste oboževalce kmalu razveselila, da prihaja na TV z novo narodno zabavno oddajo Poletni pozdrav in Zimski pozdrav.

»Z novo sezono oddaje Zimski pozdrav začnemo 10. februarja. Luštno boje Gajškova zapisala na družbeno omrežje Facebook in s to novico razveselila svoje številne oboževalce, ki komaj čakajo, da jo bodo lahko spet spremljali preko malih zaslonov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jana Morelj sedaj s takšnim razkritjem mnoge zelo presenetila

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kdo se ponovno vrača …

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj, ki jo na POP TV spremljamo kot napovedovalko vremena, je tokrat razkrila, kdo se pred male zaslone vrača namesto Katje Jevšek. Priljubljena voditeljica je namreč odšla na zasluženi porodniški dopust in je leto dni ne bomo videli.

Na njeno mesto pa prihaja Špela Jereb, ki pravi, da je z veseljem priskočila na pomoč.

»Zaenkrat še nimam trebuha, tako da sem vskočila na pomoč,« je razkrila Jerebova v posnetku, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Klemen Slakonja naredil izjemo in javno spregovoril o svoji srčni izbranki

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, kako lepo. Tudi vam bo všeč to, kar je povedal.

Priljubljeni slovenski igralec Klemen Slakonja, ki je dolgoletni partner igralke Mojce Fatur, se je oglasil preko družbenih omrežij in naredil veliko izjemo.

Ne zgodi se namreč pogosto, da Slakonja, kot tudi Faturjeva, delita utrinke iz zasebnosti, zato vsaka takšna objava vedno naleti na velik odziv pri njunih spletnih sledilcih.

A tokrat je igralec moral zapisati, da je na svojo partnerico zares zelo ponosen.

»Malo sem pozen z objavo, glede na to, da je premiera monokomedije Nikoli ni prepozno v @sititeaterbtc že mimo, a nikoli ni prepozno, da povem, da sem ponosen na izjemno @faturmojca in hkrati vesel, da lahko v njenem talentu uživate vsi, ne samo mi doma,« je zapisal poleg fotografije, na kateri sta objeta.

Igralca sta zares čudovita, žarita skupaj, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals