Connect with us

Zanimivosti

Poglejte, kaj je naredila Severina, ker ne sme objaviti fotografij sina!

Published

on

Priljubljena hrvaška pevka Severina ima prepoved objavljanja sinovih fotografij na družbenih omrežjih, a se je morda domislila zvijače …

Sklepamo, da je Severina letošnje praznike preživela tudi v družbi svojega sina Aleksandra, nad katerim pa je skrbništvo dobil njegov oče in njen bivši partner Milan Popović. Takrat je razsodba pevki in tudi Popoviću prepovedala objavo fotografij otroka na družbenih omrežij.

Severina je sicer takrat zbrisala vse fotografije, na katerih je bil njen sin, a ker se razsodbe v celoti ni držala, je morala lani plačati kazen v višini tri tisoč evrov.

Prepoved še vedno velja, a Severina je morda našla način, s katerim je lahko delila fotografijo na družbenih omrežjih. Fotografirala se je poleg novoletne smrekice v družbi filmskega lika Milesa Moralesa – človeka pajka. Kdo je v kostumu, ni razkrila, lahko le ugibamo, seveda ne moremo trditi, da je v kostumu njen sin …

Miles Morales & Catwoman žele vam zdravu, sretnu i mirnu godinu, punu zagrljaja,” je zapisala.

Tudi med ključnike je zapisala le svoje tri najljubše, nikjer ni omenila sinovega imena.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Velik šok: Nihče ni pričakoval, da z voditeljskega stolčka odhaja tudi ta zelo znani obraz RTV Slovenija

Published

on

Za mnoge je veliko presenečenje novica, da z mesta voditelja na RTV Slovenija odhaja tudi ta, zelo znani obraz …

Kot že nekaj dni poročajo številni slovenski mediji, se v zadnjem času na RTV Slovenija dogajajo velike spremembe, razrešujejo urednike, novinarje in tudi voditelje.

Potem, ko je v javnost prišla novica, da informativne oddaje Arena ne bosta vodila več Igor Pirkovič in Vida Petrovčič, je nekaj kasneje odjeknila tudi novica, da Dnevnika ne bo več vodila Valentina Plaskan, Odmevov pa ne Luka Svetina.

Sedaj pa portal slovenske novice poroča še o eni spremembi. Dnevnika naj ne bi več vodil tudi Nejc Krevs.

»Nekateri so špekulirali, da bo vodstvo Krevsa ravno zaradi daljšega staža na RTVS in zaradi dejstva, da je nečak pokojnega Hribarja, pustilo pri miru, a kot kaže, so se odločili drugače,« med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook, RTV Slovenija

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: znana slovenska smučarka z 20 let starejšim postala mamica

Published

on

Znana slovenska smučarka je pred dnevi prvič postala mamica. Takšno fotografijo je delila …

Znana slovenska nekdanja smučarka Maruša Ferk, njen priimek po poroki je Saïoni, je objavila čudovito fotografijo, s katero je preko družbenih omrežij razkrila, da je postala mamica.

Z možem, francoskim smučarskih trenerjem Christopherjem Saïoninijem sta se razveselila hčerke.

 »Najina mala deklica je tukaj. Romi. Zdaj smo tričlanska družina. Za začetek bo govorila tri jezike in se ukvarjala s športom,« je zapisala poleg fotografij, iz katerih sije sreča.

Nekdanja smučarka je kariero končala leta 2020, v kratkem bo dopolnila 35 let. Njen soprog, nekdanji smučar in trener, je od nje starejši 20 let.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Modrijani z objavo močno presenetili: odzvali so se mnogi, tudi vi se boste

Published

on

Priljubljena slovenska skupina Modrijani, je svoje številne oboževalce pustila brez besed …

Skupina Modrijani, ki spada med najbolj priljubljene slovenske skupine, je svoje spletne prijatelje in oboževalce presenetila z objavo. Zapisali so namreč misel, ki veliko pomeni: »Nikoli ne dovolite, da bi vam kdorkoli izbrisal nasmeh z obraza. Še najmanj pa nekdo, ki ga nikoli ni ustvaril.«

S svojim zapisom so dali misliti mnogih, prejeli so številne všečke. Zapis boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals