Connect with us

Zanimivosti

Tanja Žagar izdala veliko presenečenje! Ste to pričakovali od nje?

Published

on

Iskreno je povedala, kakšna je njena želja in razkrila tudi marsikaj iz zasebnega življenja.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je lani julija drugič postala mamica, rodila je hčerko Marino. In kot je pojasnila za revijo Lady, se je prav zaradi tega njeno zadnje poletje odvijalo popolnoma drugače kot poprej.

»Hja, do zdaj sem svoje poletne dni, tudi če sem bila na morju, preživljala predvsem na odrih, letos pa na odru nisem stala niti enkrat. Moji morski dnevi so bili tokrat polni dolgih sprehodov, vozičkanja, metanja kamnov v vodo, iskanja školjk, igranja različnih otroških iger, opazovanja sončnega zahoda in zvezdnih utrinkov, branja otroških knjig, lovljenja, skrivanja, pa seveda tudi prepevanja. Le da je bil repertoar in je še vedno povsem drugačen in da sta moja mala poslušalca najbolj navdušena nad mamino improvizacijo. Zato pri nas vsak dan nastajajo nove in nove melodije in besedila,« je povedala nekaj zanimivosti iz svojega zasebnega življenja in dodala še: »Albuma za otroke sicer ne snemam, vsekakor pa je moja želja, da bi nekoč začela ustvarjati tudi za otroke. Ne sicer kot izvajalka, na kakšen drug način pa zagotovo.«

Prav zares se že veselimo novosti, ki jih pripravlja simpatična pevka.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals