Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tanja Žagar izdala veliko presenečenje! Ste to pričakovali od nje?

Objavljeno

V redu

Iskreno je povedala, kakšna je njena želja in razkrila tudi marsikaj iz zasebnega življenja.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je lani julija drugič postala mamica, rodila je hčerko Marino. In kot je pojasnila za revijo Lady, se je prav zaradi tega njeno zadnje poletje odvijalo popolnoma drugače kot poprej.

»Hja, do zdaj sem svoje poletne dni, tudi če sem bila na morju, preživljala predvsem na odrih, letos pa na odru nisem stala niti enkrat. Moji morski dnevi so bili tokrat polni dolgih sprehodov, vozičkanja, metanja kamnov v vodo, iskanja školjk, igranja različnih otroških iger, opazovanja sončnega zahoda in zvezdnih utrinkov, branja otroških knjig, lovljenja, skrivanja, pa seveda tudi prepevanja. Le da je bil repertoar in je še vedno povsem drugačen in da sta moja mala poslušalca najbolj navdušena nad mamino improvizacijo. Zato pri nas vsak dan nastajajo nove in nove melodije in besedila,« je povedala nekaj zanimivosti iz svojega zasebnega življenja in dodala še: »Albuma za otroke sicer ne snemam, vsekakor pa je moja želja, da bi nekoč začela ustvarjati tudi za otroke. Ne sicer kot izvajalka, na kakšen drug način pa zagotovo.«

Prav zares se že veselimo novosti, ki jih pripravlja simpatična pevka.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Manca Špik se je pohvalila z novim! Res je lepotec in vzelo vam bo sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vanj zaljubila na prvi pogled.

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik, ki je že pred časom oznanila, da je samska, razšla se je s partnerjem, s katerim ima hčero Lano, zna uživati življenje. Svojim številnim spletnim sledilcem se pogosto oglasi tudi preko družbenih omrežij, tokrat jih je razveselila z novico, da ima novega. Ponosno je pokazala nekaj fotografij, poleg njih pa pripisala: »Črnega sem si zaželela… in ga kooončno tudi dobila!
Pravzaprav smo hkrati dobile črne lepotce prav vse @ackondor pevske ⭐️zvezde⭐️!
Ponosna in hvaležna za to!«

Vam je všeč? Nam je zelo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals