Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Izpoved prevarane žene: »To je najboljša stvar, ki se mi je zgodila!«

Objavljeno

V redu

Sklenila je, da deli svojo resnično zgodbo s svetom in na tak način morda pomaga še komu …

Ana in Thomas sta se zaljubila zelo mlada in kmalu je sledila poroka. Le šest mesecev po poroki pa se je rodil prvi sin.

»Bila sem prepričana, da bo najina ljubezen večna, da bo naša sreča trajala in trajala. Bila sva mlada, zaljubljena, imela sva zdravega sinčka,« je pripovedovala.

Prvih nekaj mesecev je bilo res tako. A kmalu se je ljubezen pričela krhati.

»Večkrat mi je vrgel pod nos, da sem se po porodu zredila in zanemarila. Potem ga je motila nepomita posoda, pa nezlikana srajca. Ko sem zvečer utrujena padla v posteljo, mi je vrgel naprej, da nimam od česa biti utrujena, saj sem ves dan doma,« je pripovedovala Ana in priznala, da so jo njegove besede zelo bolele. Skušala je shujšati, a ni šlo. Želela je k frizerju, a finance niso dopuščale. Sinček je bil na prvem mestu in bila je prepričana, da bo Thomas to sprevidel. Za njo bo že še čas …

Njun odnos se je počasi ohlajal, Thomas je bil vedno bolj nesrečen ob njej. Nikamor nista šla, ko je omenila, da bi šla na kavo v bližnji lokal, je dejal, naj naj se najprej spravi k sebi, shujša, pa bosta potem skupaj hodila ven.

»Očitno se me je sramoval. A kljub temu ne toliko, da se me ne bi dotaknil. Res se je najino spolno življenje ohladilo, a občasno sva še vedno spala skupaj. Ponovno sem zanosila,« je pripovedovala.

Rodila je še drugega sina, upala, da bo otrok pomiril nesoglasja. A jih ni. Thomas je bil vse bolj hladen do nje. Vse pogosteje je ostajal v službi, delal nadure, češ, da šef zahteva od njega veliko več, ona pa je bila sama z dvema majhnima otrokoma.

Vedela je, da je nekaj narobe. Slutila je, da jo vara in ni se motila. Ko se je nek večer prhal, preden je odšel s prijatelji na eno pivo, je vzela njegov telefon in pobrskala po njem. Imela je srečo, da ga je pustil v spalnici, največkrat ga je imel tesno ob sebi.

Hitro je našla sporočila. Zelo sladka in zapeljiva sporočila, tudi njena fotografija je bila vmes. Vitka, urejena, dolgolasa. Vse, kar Ana ni bila.

Podrl se ji je svet in ko je Thomas prišel iz kopalnice, je sedela na tleh, v rokah držala njegov telefon in jokala …

Takoj je vedel. In ni zanikal. Vzdihnil je, ji vzel telefon in brez besed odšel. Tistega večera se ni več vrnil domov …

Minilo je nekaj zelo težkih tednov in Ana brez pomoči staršev ne bi zmogla. Ves čas so ji stali ob strani in ji pomagali. In vsak naslednji dan je bilo lažje in vsak naslednji dan se je Ana večkrat nasmehnila. Bilo je, kot bi končno po dolgem deževju spet posijalo sonce …

Pozvonilo je in ko je odprla vrata, je pred njimi stal Thomas. Skrušen in spremenjen. Brez leska v očeh in s pogledom, ki je kazal veliko obžalovanje. Povabila ga je naprej, objel je svoja otroka in zajokal.

»Žal mi je,« je dejal.

Pogovarjala sta se vse do naslednjega jutra. Njun pogovor je prekinil otroški jok, najmlajši se je prebudil.

»Bom jaz,« je dejal Thomas in odhitel proti spalnici. In res je. Ob se je potrudil, on je želel, da poskusita še enkrat in on se je ponovno zaljubil v svojo ženo.

»Nikoli nisem obžalovala, da sem mu dala še eno priložnost. Očitno sva to lekcijo oba potrebovala. Ko danes pogledam nazaj, ni vse tako črno. In ko se zazrem v prihodnost, vem, da bo lepa. Ravno zaradi te napake sva danes to, kar sva. In najina ljubezen je bolj trdna kot kdaj koli prej. Spoštujeva se in imava se rada,« se nasmehne Ana.

Foto: Shutterstock

Življenjski Stil

TOP nasvet, s katerim boste pomladili obraz

Objavljeno

V redu

Avtor

Naravni nasvet, ki odpravi podočnjake, zgladi gubice in navlaži kožo!

Poskrbite za svoj obraz z naravno masko. Zelo enostavna je, z njo boste navlažili kožo, ji vrnili elastičnost, zgladili majhne gubice okrog oči in odpravili podočnjake!

Naravne maske so najcenejše in najhitrejše, kar lahko storite za svoj obraz. Za to pomladno poletno masko boste potrebovali pol sveže kumarice, nekaj listkov mete, eno žlico jogurta.

Vse sestavine z mešalnikom dobro zmešajte in nanesite na obraz. Pustite stati 15 minut, nato sperite z mlačno vodo. Že po prvi uporabi boste občutili razliko!

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Trik, s katerim bodo vaše brisače spet prijetno mehke

Objavljeno

V redu

Avtor

Že po nekaj pranjih lahko brisače postanejo vse bolj trde. Da se to ne bi zgodilo, da bi obdržale svojo mehkobo, upoštevajte te nasvete!

Glavni vzrok, da brisače izgubljajo po nekaj pranjih mehkobo, tiči v trdi vodi in pa v pralnih praških. Ampak, že z nekaj preprostimi nasveti lahko brisačam spet povrnete mehkobo kot so jih imele, ko so bile popolnoma nove.

Pomembno je, da brisače perete posebej, da pralnega stroja ne natrpate preveč in da jih ne mešate z drugimi vrstami tkanine.

Če ste do sedaj prisegali na mehčalec, ga pri pranju brisač kar opustite. Morda zveni čudno, ampak, če ga boste dodajali več, ne bo nič bolje, le kožo boste dražili. Mehčalec se dodaja ob koncu pranja perila, to pa pomeni, da ga voda z oblačil, z brisač ne spere dovolj in to lahko draži kožo. Mehčalci so v veliki meri narejeni iz kemikalij, ki so lahko tudi zdravju škodljive.

Poleg tega pa mehčalec na brisačah ustvarja poseben sloj, podoben vosku, saj vsebuje encime, ki delujejo tako. S tem se tekočina v brisačo ne vpija več.

Kaj torej storiti, da bodo brisače spet mehke?

Dodajte jih kis. Brisače torej perite posebej in ne z drugimi kosi perila ali drugimi tkaninami. Perite jih na najvišjem programu in že pred pranjem direktno v boben zlijte en deciliter kisa za vlaganje. Kis bo brisačam povrnil mehkobo, ne bodo pa imele vonja po njem. Poleg tega uporabite le eno žlico praška za perilo.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

KOLUMNA: S Plestenjakom sva si usojena, tudi poroka bo!

Objavljeno

V redu

Avtor

To slutim že nekaj let, v času korone je pa to postalo povsem jasno. Jan Plestenjak mi je bil zapisan ob rojstvu, on sicer še ni v fazi dojemanja tega, je pa blizu in ni več daleč dan, ko se bova vzela.

Od takrat, ko sem ga videla s kremšnitami, vem, da bo moj.  Nekaj mlajši je od mene pa nič zato, to je zdaj trend, čakam ga že res dolgo, uspešno sem se izogibala snubitvam, vse le zanj in za zakon z njim.

Upam, da mi bo kmalu zapel »bodi gola« in me objemal v Sobi 102. Verjetno vem le jaz, da sem inspiracija za vse njegove ljubezenske pesmi. Vem od takrat, ko me je globoko pogledal v oči na koncertu v Besnici pri Kranju, potrdil s pogledom v Tržiču in do konca zacementiral tistega večera na plaži v Strunjanu.

Vedno sem z njim, na vseh koncertih, večkrat tudi v Strunjanu, Portorožu, Puštalu. Vedno me pomenljivo pogleda in se nasmehne. Tudi, ko piše na FB-ju točno vem katere besede so namenjene le meni, večkrat mu odpišem na zs in vem, da se razumeva na višjem nivoju, na nivoju, ki ni za navadne smrtnike, to je stvar, ki nama je bila namenjena, imava nekaj več in kmalu bova to tudi zaživela.

V času korone sem imela več časa za duhovno soočenje z njim in tudi z molitvami sem se mu bolj približala. Glede na njegove odzive na družbenih omrežjih, na globino besed in dojemanje vsega, kar se dogaja je jasno, da bova kmalu skupaj. Prijateljice mi ne verjamejo, se mi smejijo v obraz in se norčujejo iz mene ampak bodo že videle. Mislite, da je bolje, da od zdaj vse zadržim  zase?

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja za odnose z javnostmi, glasbena producentka, radijska in TV voditeljica ter izkušena ženska z zdravim smislom za humor

Močno upam, da me bosta povabila na poroko. Prijateljicam in znankam pa nič več ne razlagajte, ker so vam fouš. Jasno, da se vam smejijo v obraz in se norčujejo iz vas, ker bi ga one tudi imele, za moža ali pa ljubimca in verjetno marsikatera sanja in hrepeni po tem, da bi jo vodil »iz pekla do raja«. Svetujem vam le, da malce pohitite, saj čas res hitro teče, kaj vse se je že zgodilo od njegovih kremšnit do danes, tudi vsak dan mlajši niste, on tudi ne, tako, da morate hitro ugotovili ali bo kmalu dosežen ta višji nivo ali bo ostalo v stilu ene njegovih uspešnic z naslovom Pustil ti bom sanje.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO