Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Izpoved prevarane žene: »To je najboljša stvar, ki se mi je zgodila!«

Objavljeno

V redu

Sklenila je, da deli svojo resnično zgodbo s svetom in na tak način morda pomaga še komu …

Ana in Thomas sta se zaljubila zelo mlada in kmalu je sledila poroka. Le šest mesecev po poroki pa se je rodil prvi sin.

»Bila sem prepričana, da bo najina ljubezen večna, da bo naša sreča trajala in trajala. Bila sva mlada, zaljubljena, imela sva zdravega sinčka,« je pripovedovala.

Prvih nekaj mesecev je bilo res tako. A kmalu se je ljubezen pričela krhati.

»Večkrat mi je vrgel pod nos, da sem se po porodu zredila in zanemarila. Potem ga je motila nepomita posoda, pa nezlikana srajca. Ko sem zvečer utrujena padla v posteljo, mi je vrgel naprej, da nimam od česa biti utrujena, saj sem ves dan doma,« je pripovedovala Ana in priznala, da so jo njegove besede zelo bolele. Skušala je shujšati, a ni šlo. Želela je k frizerju, a finance niso dopuščale. Sinček je bil na prvem mestu in bila je prepričana, da bo Thomas to sprevidel. Za njo bo že še čas …

Njun odnos se je počasi ohlajal, Thomas je bil vedno bolj nesrečen ob njej. Nikamor nista šla, ko je omenila, da bi šla na kavo v bližnji lokal, je dejal, naj naj se najprej spravi k sebi, shujša, pa bosta potem skupaj hodila ven.

»Očitno se me je sramoval. A kljub temu ne toliko, da se me ne bi dotaknil. Res se je najino spolno življenje ohladilo, a občasno sva še vedno spala skupaj. Ponovno sem zanosila,« je pripovedovala.

Rodila je še drugega sina, upala, da bo otrok pomiril nesoglasja. A jih ni. Thomas je bil vse bolj hladen do nje. Vse pogosteje je ostajal v službi, delal nadure, češ, da šef zahteva od njega veliko več, ona pa je bila sama z dvema majhnima otrokoma.

Vedela je, da je nekaj narobe. Slutila je, da jo vara in ni se motila. Ko se je nek večer prhal, preden je odšel s prijatelji na eno pivo, je vzela njegov telefon in pobrskala po njem. Imela je srečo, da ga je pustil v spalnici, največkrat ga je imel tesno ob sebi.

Hitro je našla sporočila. Zelo sladka in zapeljiva sporočila, tudi njena fotografija je bila vmes. Vitka, urejena, dolgolasa. Vse, kar Ana ni bila.

Podrl se ji je svet in ko je Thomas prišel iz kopalnice, je sedela na tleh, v rokah držala njegov telefon in jokala …

Takoj je vedel. In ni zanikal. Vzdihnil je, ji vzel telefon in brez besed odšel. Tistega večera se ni več vrnil domov …

Minilo je nekaj zelo težkih tednov in Ana brez pomoči staršev ne bi zmogla. Ves čas so ji stali ob strani in ji pomagali. In vsak naslednji dan je bilo lažje in vsak naslednji dan se je Ana večkrat nasmehnila. Bilo je, kot bi končno po dolgem deževju spet posijalo sonce …

Pozvonilo je in ko je odprla vrata, je pred njimi stal Thomas. Skrušen in spremenjen. Brez leska v očeh in s pogledom, ki je kazal veliko obžalovanje. Povabila ga je naprej, objel je svoja otroka in zajokal.

»Žal mi je,« je dejal.

Pogovarjala sta se vse do naslednjega jutra. Njun pogovor je prekinil otroški jok, najmlajši se je prebudil.

»Bom jaz,« je dejal Thomas in odhitel proti spalnici. In res je. Ob se je potrudil, on je želel, da poskusita še enkrat in on se je ponovno zaljubil v svojo ženo.

»Nikoli nisem obžalovala, da sem mu dala še eno priložnost. Očitno sva to lekcijo oba potrebovala. Ko danes pogledam nazaj, ni vse tako črno. In ko se zazrem v prihodnost, vem, da bo lepa. Ravno zaradi te napake sva danes to, kar sva. In najina ljubezen je bolj trdna kot kdaj koli prej. Spoštujeva se in imava se rada,« se nasmehne Ana.

Foto: Shutterstock

Življenjski Stil

To je astro znak, ki v ljubezni preseneča

Objavljeno

V redu

Avtor

Na prvi pogled deluje hladno, a v resnici je zelo zvest in čustven. Kateri astro znak v ljubezni preseneča? Preberite.

Osebe, ki so rojene v nebesnem znamenju device, vas bodo v ljubezni pozitivno presenetile. Če je vaš partner ali partnerica rojena v tem astro znaku, potem najbrž že veste, da so zelo čustveni in zvesti, a na prvi pogled nikakor ne delujejo tako.

Ker so rojeni perfekcionisti, gredo marsikomu na živce. Vedeti pa morate tudi, da so zelo inteligentni.

Pogosto živijo v svojem svetu, a so kljub temu zelo zanimivi in pogovor z njim vas bo navdušil. Imajo svoj pogled na življenje in najbrž vam bodo pokazali svoj in drugačen pogled na mnoge stvari.

Če se boste v devico zaljubili, pa vedite, da je brezbrižnost, ki jo na prvi vtis oddaja, le dobra krinka. Znajo ljubiti in želijo biti ljubljeni!

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

KOLUMNA: Črn dim se vali, evo tradicionalno kurjenje, kaj folku ni jasno?

Objavljeno

V redu

Avtor

Živim v soseski hiš in očitno se vse prenaša iz roda v rod. Tako kot je večino hiš že zasedla mlajša generacija, sinovi ali hčere tistih, ki so jih gradili, tako tudi kurijo. Halo, na tistem metru trave, ki so jo pustili, ostalo so namreč prilagodili parkiranju velikih, ogromnih avtomobilov, nek se vidi raskoš.

Njihovi starši so sicer lahko zakurili malo večji ogenj, ker je bilo več prostora, ampak ta manjši je očitno bolj intenziven, ker se zdaj nabere več svinjarije. Kurijo vse, smeti, gume, cunje, vse, ker je verjetno predrag bencin, da bi odpeljali smeti na deponijo, smeti na smetišče, kaj tukaj ni jasno.

Ampak, dejmo zakurt, z masko jasno, letos jih imajo vsaj pri roki. Kako se ta smrdljivi, črn dim vali meni po sveže opranem perilu pa naprej v hišo, jih itak ne briga.

Tradicionalni črni dim na prvi dovolj topel, sončen dan, ko gre sveže perilo na štrik in so okna lahko končno na stežaj odprta. A luftat moramo, zaradi svežega lufta samega in še korone. Ha ha ha, nekdo je pa za hece. A naj pokličem okoljevarstvenike, policijo, koga? Ker to bo zdaj trajalo. Mogoče cigane, bodo prej odnesli torej zrihtali stvar, saj je sigurno kaj uporabnega. Uf.

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Res je, vsako leto isto. Opažam tudi sama. Mi ni jasno kje imajo sploh skladiščeno vso to zalogo smeti in kako sploh lahko tako zelo onesnažujejo okolje.  Pri kurjenju česarkoli predstavlja glavni problem nevarnost požara. V zrak pa se sproščajo tudi toksični in karcinogeni dimi in saje.  V nekaterih občinah prepoved kurjenja določajo občinski predpisi, kot so npr. odloki o javnem redu in miru ali odloki o ravnanju z odpadki, ki konkretno za posamezna specifična področja določajo prepovedi in omejitve kurjenja v naravnem in bivalnem okolju. Pokličite na vašo občino in vprašajte za nasvet.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Botoks je učinkovita metoda pomlajevanja

Objavljeno

V redu

Avtor

Razmišljate o botoksu, pa bi radi vedeli več? Preberite nekaj dejstev.

Uporaba botoksa v namen pomlajevanja obraza je vse bolj razširjena tudi v Sloveniji. Vse več žensk, pa tudi moških, se odloča za to tehniko pomlajevanja obraza.

Kaj je botoks?

Botulin je eden najbolj smrtonosnih naravnih strupov ter najbolj toksična beljakovina sploh. V zelo majhnih odmerkih se uporablja kot mišični relaksant za blažitev bolečih mišičnih krčev ter v kozmetične namene (znan pod imenom botoks).

»Dobra stran botoksa je, da lahko z njegovo uporabo prekinemo kadarkoli. Res pa je, da se naša koža tudi med tretmaji z botoksom stara in če se bomo po desetih letih odločili, da botoksa ne želimo več, bo koža postarana,« je pojasnil lepotni strokovnjak dr. Andrej Testen.

Ko se boste odločili za pomlajevanje obraza z botoksom, morate vedeti, da je učinek viden šele sedem do 10 dni po posegu, terapijo pa je potrebno ponavljati na približno pol leta.

Ker je botoks v tekoči obliki, se ga v mišico vbrizga z iglo.

»Navadno se za to uporabi najtanjše možne iglice, tako da postopek ni pretirano boleč. Večinoma traja nekaj minut, tako da nekatere stranke na tretma, skočijo med malico,« je pojasnil dr.Testen.

Botoks – prej in potem (foto: Shutterstock)

Še več zanimivih informacij boste našli tukaj.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO