Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 2. 2. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 2. 2. 2021

»Sprejmi, da nekaj ni tvoja izbira in namesto obžalovanja pozornost nameni temu, kar je tvoja izbira.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan bo pod vplivom neugodnega prepleta energij števil: usodne dvojke, devetke tekočega dne in bioritemske štirice (karme), kar se  bo odražalo v naših življenjih. V kolikšni meri, pa je odvisno od numeričnih kod posameznikov.

Na splošno bosta omenjeni števili imeli velik vpliv na samo počutje. Zaradi povečane občutljivosti se nam obetajo pogoste menjave razpoloženja. Težko se bomo izognili nerazložljivim občutkom osamljenosti ali celo samoti. Intuitivni in čustveni bomo prožni na razpoloženjski lestvici od melanholije do evforije. Danes se je treba izogibati ljudem, ki slabo vplivajo na nas in prostorom, v katerih se slabo počutimo. Najbolje se bomo počutili vsi, ki imamo urejena in harmonična partnerska razmerja, saj bo danes ljubezen osnova življenja. Dvojka namreč pomeni par; ali prijateljski, ali ljubezenski. Pomeni željo po druženju in združevanju. Najpomembneje nam bo zadovoljevanje svojih čutov, ljubezen pa bo najvišja oblika sreče. Tu se lahko komu zgodi, da mu bo zaradi površnosti ali ležernosti zmanjkalo moči, da bi popolnoma uresničil svoja ljubezenska hotenja. Od tod občutki osamljenosti in samote.  

Zaradi izredne občutljivosti lahko danes koga vznemirijo problemi doma, tudi tisti najmanjši. Če boste začutili, da v odnosih nekaj škriplje, da vas partner ignorira oz. ne izkazuje ljubezni v takšni meri, kot ste bili vajeni, se lahko zelo poslabša vaše zdravstveno stanje. Pojdite na sprehod v naravo ali poslušajte glasbo. Da se s partnerjem povežete v dobri energiji in si povrnete lesk v oči, storite nekaj plesnih korakov skupaj.

Drugega smo danes in zato pod vplivom usodno določenih dogodkov. Načrtovanje nima smisla, saj ne bomo imeli vpliva na izide. Na vseh življenjskih področjih lahko pričakujemo situacije in dogodke, ki jih ne bomo imeli pod nadzorom oz. jih ne bomo mogli spremeniti.  To ni vedno slabo. Dvojka nas s svojo usodnostjo prisili, da naredimo premike in spremembe na tistih področjih življenja, kjer za to nimamo moči ali poguma. Mnogi ljudje čisto predolgo vztrajajo v nemogočih odnosih in situacijah, v sebi tiho trpijo ali glasno tarnajo, naredijo pa nič.

Poleg usodnosti se nam piše tudi vpliv karme zaradi štirice v bioritmu dneva. Naše želje in cilji bodo podvrženi velikemu trudu in odpovedovanju. Izkoristite vsak obetaven trenutek, da v življenju nekaj spremenite. Usodnost in karma trdno brusita, preden zasijemo v sreči.

Želim vam, da se vam danes kaj lepega zgodi.

Vaša numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya