Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Metka Albreht objavila sinovo fotografijo

Objavljeno

V redu

Oglasila se je Lili Žagar: »Ubogi otroci …«

Slovenska stilistka in nekdanja miss Slovenije Metka Albreht je mati dveh otrok. Ima hčer Alino in sina Etijena. In tako kot mnogi drugi starši, se je tudi Albrehtova ponovno soočila s šolanjem od doma.

»Ena iz prejšnjega lockdowna… Če ne druzga, sva bila veliko skupaj. Učila sva se, brala, kuhala, jedla, se zabavala in normalno-tudi kregala… Trudila sem se, da sem mu nekako nadomestila prijateljčke, pa je bilo dokaj neuspešno. Pogrešal jih je. In danes, danes sva spet na začetku: “Mami, kdaj grem spet v šolo?”,« je zapisala na svoj Instagram račun in dodala fotografijo, na kateri objema svojega sina Etijena.

Med drugim se je oglasila tudi Lili Žagar, ki te dni s svojo družino uživa na Švedskem in zapisala komentar: »Bogi otroci. Oni so največje žrtve teh nesmiselnih ukrepov.«

Kakšno pa je vaše mnenje?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals