Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Na dan prihajajo sočni detajli strastne afere Borisa Johnsona z mlado študentko

Objavljeno

V redu

Podjetnica Jennifer Arcuri se je z britanskim premierjem srečala, ko je bil župan Londona. Kmalu sta začela strastno razmerje, ki je trajalo leta. Boris Johnson je z njo varal svojo tedanjo ženo, naklonjen razvoju njenega posla je ‘zašel’ v težave, ki jih bo moral kmalu pojasniti.

Ljubila sem ga, oboževala,” trdi ameriška podjetnica Jennifer Arcuri, ena od nekdanjih ljubic Borisa Johnsona, ki je iz nje znanih razlogov, javno spregovorila o svoji štiriletni zvezi s sedanjim britanskim premierjem. Spoznala sta se v Londonu, kamor je Jennifer prišla študirat , Boris pa je bil takrat župan britanske prestolnice in je bil še poročen z drugo ženo, odvetnico Marino Wheeler. Arcuri se je s svojim bodočim ljubimcem prvič srečala leta 2011 na srečanju, na katerem je imel Boris Johnson alias BoJo govor.  V dvorano je vstopil z razmršenimi lasmi in takrat sem prvič videla čarovnijo Borisa Johnsona v akciji. Vsa dekleta so kričala, jaz pa sem se prerinila v prvo vrsto in rekla:”živjo, moje ime je Jennifer, če me nisi poznal, me zdaj poznaš’.

Nekaj mesecev kasneje je začela prostovoljno sodelovati v kampanji za ponovno izvolitev Johnsona za župana Londona. Pravi, da se je takrat med njima razplamtela medsebojna fizična in intelektualna privlačnost. “Oboževal je tako moje telo kot moj um, že na prvem zmenku ni mogel ločiti rok od mene,” se spominja Jennifer Arcuri in dodaja “imela sva nor seks, povsod sva tudi zahaja, ni mu bilo mar, če naju kdo vidi, vedno je govoril, ti si prva američanka, ki jo ljubim”. 

Jennifer se je medtem iz študentke prelevila v podjetnico. Organizirala je vrsto konferenc o novih tehnologijah, na katerih je govoril tudi njen cenjeni ljubimec. Ocenjuje se, da je na ta način dobila vsaj 126 tisoč funtov državne pomoči in spodbud, sum pa je, da tega davkoplačevalskega denarja nikoli ne bi prejela brez pomoči vplivnega politika Borisa Johnsona. Poleg tega je bilo razkrito, da je zaljubljeni BoJo Jennifer trikrat peljal na službena potovanja v tujino, plačana z denarjem davkoplačevalcev. To sta bili trgovinski misiji v New Yorku in Tel Avivu, pri katerih Jennifer Arcuri po veljavnih merilih ne bi mogla in smela sodelovati. 
Ko so te zadeve prišle v javnost me ni zaščitil,” je še dejala ljubica in tako smo morda našli odgovor, zakaj se dogaja to pranje perila v javnosti, za katerega bo moral britanski premier odgovarjati.

foto: VICKI COUCHMAN/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Slavna igralka je izdala, zakaj je na črni listi igralca Toma Cruisa

Objavljeno

V redu

Avtor

Po nesrečnem incidentu, ko je slavna igralka Kyra Sedgwick v Tomovi hiši pritisnila na gumb, ki se ga ne sme dotakniti, je hollywoodski  zvezdnik ni nikoli več povabil na večerjo.

Ameriška igralka Kyra Sedgwick je na seznamu gostov, ki jih Tom Cruise ne bo nikoli več povabil na večerjo oziroma spustil v svoj dom. Kako je prišla tja, je nedavno v svojem podcastu, kjer gosti hollywoodske zvezde, razkrila kolegici Drew Barrymore. Nesrečni incident se je zgodil med snemanjem filma ” A Few Good Men” v zgodnjih 90-ih, v katerem je njen mož Kevin Bacon igral s Tomom Cruiseom, šlo je za interno predvajanje filma, hollywoodska zvezda pa je še vedno jezna zaradi dogodka.

Tom Cruise (foto: Oliver Polombi/ Mega)

Pred predvajanjem jo je slavni Top Gun Tom z možem povabil k sebi na večerjo. “Z nami so bili njegova takratna žena Nicole Kidman, Demi Moore in Bruce Willis , ki je tudi  igrala v filmu in režiser Rob Reiner. Vse je bilo super, dokler nisem, ne vem kako, odkrila nenavaden gumb, preoblečen v del kamina,”  je povedala igralka, ki je znana po vlogi namestnice šefa policije Brende Leigh Johnson v zločinski drami The Closer. Opazovala je gumb in se poskušala upreti radovednosti, a nenavadna  podrobnost jo je pritegnila. Bila je v pozni nosečnosti s hčerko Sosie in želje nosečnic je težko razložiti. Skratka, pritisnila je gumb in pričakovala, da se bo zgodilo kaj zabavnega.

A nič se ni zgodilo. Toma sem potrepljala po rami, bil je namreč ravno sredi zgodbe, in rekla: “pritisnila sem ta gumb.” Bil je zelo presenečen: “Pritisnila si ta gumb?” Pokimala sem. Rekel je: “to je gumb za kritične situacije.” “Pred vilo se je ustavilo več kot pet policijskih avtomobilov. Projekcija je bila ustavljena, policija se je morala pogovoriti s Tomom … in nikoli več me ni povabil v goste,” je zaključila igralka.

foto: CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Sara Rutar tragično izgubila očeta

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja tekmovalka Kmetije in zmagovalka MasterChefa je ostala brez očeta.

Saro Rutar smo spoznali v resničnostnem šovu kmetija, svoje kuharsko znanje pa je dokazala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je tudi zmagala.

Njeno življenje je pretresla zelo žalostna novica, izgubila je očeta. Kot poroča spletni portal njena.si, je imel včeraj njen oče Janko zdravniški pregled v Novi Gorici. A med potjo je 64- letnik tragično preminil.

Kot je za omenjeni portal povedala Sara, naj bi njen oče doživel srčni infarkt.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar se je razveselila dojenčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica je znova postala teta.

Voditeljica 24UR Petra Kerčmar ima lep razlog za radost, srečo in veselje. Kako le ne, ko pa je nedavno znova postala teta. Njena mlajša sestra Tatjana je namreč konec marca rodila drugega otroka. Starša sta se po deklici Lizi, ki je na svet privekala marca 2016, tokrat razveselila rojstva sinka.

Petra je sicer z mlajšima sestrama Nino in Tatjano tesno povezana. Odkar so vse tri mamice, so njihove vezi še močnejše, saj jih povezuje še več skupnih točk.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO