Connect with us

Zanimivosti

Na dan prihajajo sočni detajli strastne afere Borisa Johnsona z mlado študentko

Published

on

Podjetnica Jennifer Arcuri se je z britanskim premierjem srečala, ko je bil župan Londona. Kmalu sta začela strastno razmerje, ki je trajalo leta. Boris Johnson je z njo varal svojo tedanjo ženo, naklonjen razvoju njenega posla je ‘zašel’ v težave, ki jih bo moral kmalu pojasniti.

Ljubila sem ga, oboževala,” trdi ameriška podjetnica Jennifer Arcuri, ena od nekdanjih ljubic Borisa Johnsona, ki je iz nje znanih razlogov, javno spregovorila o svoji štiriletni zvezi s sedanjim britanskim premierjem. Spoznala sta se v Londonu, kamor je Jennifer prišla študirat , Boris pa je bil takrat župan britanske prestolnice in je bil še poročen z drugo ženo, odvetnico Marino Wheeler. Arcuri se je s svojim bodočim ljubimcem prvič srečala leta 2011 na srečanju, na katerem je imel Boris Johnson alias BoJo govor.  V dvorano je vstopil z razmršenimi lasmi in takrat sem prvič videla čarovnijo Borisa Johnsona v akciji. Vsa dekleta so kričala, jaz pa sem se prerinila v prvo vrsto in rekla:”živjo, moje ime je Jennifer, če me nisi poznal, me zdaj poznaš’.

Nekaj mesecev kasneje je začela prostovoljno sodelovati v kampanji za ponovno izvolitev Johnsona za župana Londona. Pravi, da se je takrat med njima razplamtela medsebojna fizična in intelektualna privlačnost. “Oboževal je tako moje telo kot moj um, že na prvem zmenku ni mogel ločiti rok od mene,” se spominja Jennifer Arcuri in dodaja “imela sva nor seks, povsod sva tudi zahaja, ni mu bilo mar, če naju kdo vidi, vedno je govoril, ti si prva američanka, ki jo ljubim”. 

Jennifer se je medtem iz študentke prelevila v podjetnico. Organizirala je vrsto konferenc o novih tehnologijah, na katerih je govoril tudi njen cenjeni ljubimec. Ocenjuje se, da je na ta način dobila vsaj 126 tisoč funtov državne pomoči in spodbud, sum pa je, da tega davkoplačevalskega denarja nikoli ne bi prejela brez pomoči vplivnega politika Borisa Johnsona. Poleg tega je bilo razkrito, da je zaljubljeni BoJo Jennifer trikrat peljal na službena potovanja v tujino, plačana z denarjem davkoplačevalcev. To sta bili trgovinski misiji v New Yorku in Tel Avivu, pri katerih Jennifer Arcuri po veljavnih merilih ne bi mogla in smela sodelovati. 
Ko so te zadeve prišle v javnost me ni zaščitil,” je še dejala ljubica in tako smo morda našli odgovor, zakaj se dogaja to pranje perila v javnosti, za katerega bo moral britanski premier odgovarjati.

foto: VICKI COUCHMAN/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Maja Prašnikar pokazala svojo hčerko. Poglejte, kako velika je že

Published

on

Tudi vi se boste raznežili, ko boste videli to fotografijo.

Priljubljena pevka, nekoč resničnostna zvezdnica Maja Prašnikar, ki je pred kratkim že drugič postala mamica, je s svojimi spletnimi prijatelji delila lepo fotografijo, s katero je pokazala, kako velika je že njena hčerka Inti.

»Uživačke,« je pripisala poleg čudovite poletne fotografije in razkrila, da resnično uživa.

Kako lepa in srečna družinica so, so opazili tudi številni spletni sledilci, ki z veseljem pokukajo v njihov vsakdan.

Maja in Alen Kobilica imata še starejšega sina Vala.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Priljubljeni znani slovenski par šokiral z resnico: Zapuščata Slovenijo in to je pravi razlog

Published

on

Priljubljena znana Slovenca sta mnoge šokirala z novico, da odhajata iz Slovenije. razkrila sta tudi, zakaj bosta to storila …

Zelo znana Slovenca, uspešna poslovneža in vplivneža, Jasna in Miha Culiberg, sta svoje spletne sledilce presenetila z novico, da ne bosta izvedla projekta potovanje okoli sveta, ampak, da sta sprejela odločitev, da se selita. Zapustila bosta Slovenijo in se preselila v Salvador.

»Ne gremo okoli sveta. Ne zdaj. Projekt varno počiva v predalu in bo počakal, da ga obudimo. Ne takoj, a kmalu in zagotovo.

Življenje nam je namreč namenilo nekaj drugega. In midva sva povabilo sprejela. Ponovno se bova preizkusila tudi z delom in postavljanjem novih projektov v tujini. Selimo se v El Salvador 🇸🇻. Majhno, zeleno in vulkansko, po velikosti skoraj enako veliko kot je Slovenija, obkroženo s Hondurasom, Gvatemalo in Pacifiškim oceanom je Jasna razkrila svojim spletnim prijateljem.

»Čaka nas zanimivo obdobje, kjer bo Miha večkrat potoval v Slovenijo, jaz pa bom z otroki ves čas tam in poleg obveznosti v El Salvadorju bom na daljavo še naprej delala tudi na najinih slovenskih podjetjih in projektih. Kljub temu, da je odločitev stara manj kot dva meseca, smo 95 % pripravljeni, občutki so pozitivni, drugačnosti se veselimo, prav tako spoznavanja nove kulture in jezika. Verjameva, da bo ta korak na nas kot družino vplival pozitivno. Zavihati bo sicer treba tudi rokave, saj je na novem, nepoznanem trgu težje delati, predvsem, ko veš, da manj kot 7 % ljudi govori angleško. Veliko časa zato sedaj namenjava učenju španščine, našla sva fantastično metodo za hitro učenje in srkanje znanja novega jezika, ki se imenuje @lma_slovenija in nama že res kar dobro gre,« je dodala.

Posnetek si lahko pogledate tudi spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Poglejte, kaj je po zmagi Primoža Rogliča objavila njegova žena Lora

Published

on

Njegova žena je njegova največja podpora v dobrih in slabih časih …

Vrhunski kolesar, nekdanji smučarski skakalec, Primož Roglič, je zmagovalec 106. dirke po Italiji. tako kot skoraj vedno, pa ga je tudi tokrat spremljala njegova žena Lora Klinc, ki je njegova največja opora.

Ta se je po končani dirki tudi oglasila in na Instagramu poleg fotografije zapisala: »Nikoli ne veš, huh.«

Na Instagramu pa so pri Jumbo Visma delili tudi zelo čustven trenutek. Primož, s starejšim sinom v naročju namigne, naj se mu pridruži tudi žena. Posnetek, ki je zares zelo čustven, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals