Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rebeka Dremelj iskreno o hudi bolezni

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka je dobila diagnozo, ki je nihče ne želi slišati …

Včeraj se je na družbenem omrežju Instagram oglasila slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj in svojim sledilcem zaupala, da je minilo že šest let od dne, ko je prejela diagnozo, da ima rada. Sledila je operacija, bolezen je premagala in iz nje stopila še močnejša.

Ko človek doživi tako hudo diagnozo, ko preboli to težko bolezen, se prioritete zagotovo spremenijo. Spremeni se pogled na življenje, na bližnje, na vsak trenutek, ki ga lahko zajamemo s polnimi pljuči. Na površje priplavata hvaležnost, iskrenost in tudi zavedanje minljivosti.

»1. april. Lažemo, se smejimo, se zabavamo. 6 let nazaj, mi ni bilo do smeha. Operacija. Diagnoza, ki jo nihče od nas ne želi slišati! Zato danes praznujem. Praznujem življenje, srečo, zadovoljstvo. Vesela sem, da sem kar sem. Vesela sem, da imam ob sebi možnost stisniti svoji dve princeski, da lahko uživam v družini, da mi je dano delati to, kar me veseli. Jezna seveda, tako kot vsi državljani, na nebuloze, ki se dogajajo pri nas, ampak današnjega dne, mi ne bo pokvarilo nič. Niti maska, niti kakšen poseben tvit!  Danes slavim življenje, slavim zdravje.,« je priljubljena pevka in mamica dveh hčera zapisala na družbeno omrežje in dodala čudovito družinsko fotografijo.

Ni pa pozabila na svoje sledilce in oboževalce, zaželela jim je, da ostanejo zdravi, se imajo radi in da ne pozabijo, da je zdravje samo eno.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals