Domov Zanimivosti Rebeka Dremelj iskreno o hudi bolezni

Rebeka Dremelj iskreno o hudi bolezni

Priljubljena pevka je dobila diagnozo, ki je nihče ne želi slišati …

Včeraj se je na družbenem omrežju Instagram oglasila slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj in svojim sledilcem zaupala, da je minilo že šest let od dne, ko je prejela diagnozo, da ima rada. Sledila je operacija, bolezen je premagala in iz nje stopila še močnejša.

Ko človek doživi tako hudo diagnozo, ko preboli to težko bolezen, se prioritete zagotovo spremenijo. Spremeni se pogled na življenje, na bližnje, na vsak trenutek, ki ga lahko zajamemo s polnimi pljuči. Na površje priplavata hvaležnost, iskrenost in tudi zavedanje minljivosti.

»1. april. Lažemo, se smejimo, se zabavamo. 6 let nazaj, mi ni bilo do smeha. Operacija. Diagnoza, ki jo nihče od nas ne želi slišati! Zato danes praznujem. Praznujem življenje, srečo, zadovoljstvo. Vesela sem, da sem kar sem. Vesela sem, da imam ob sebi možnost stisniti svoji dve princeski, da lahko uživam v družini, da mi je dano delati to, kar me veseli. Jezna seveda, tako kot vsi državljani, na nebuloze, ki se dogajajo pri nas, ampak današnjega dne, mi ne bo pokvarilo nič. Niti maska, niti kakšen poseben tvit!  Danes slavim življenje, slavim zdravje.,« je priljubljena pevka in mamica dveh hčera zapisala na družbeno omrežje in dodala čudovito družinsko fotografijo.

Ni pa pozabila na svoje sledilce in oboževalce, zaželela jim je, da ostanejo zdravi, se imajo radi in da ne pozabijo, da je zdravje samo eno.

Foto: Facebook