Kontaktirajte nas

Zabava

Znana Slovenka presenetila mnoge in pokazala nosečniški trebušček

Objavljeno

V redu

Fotografijo je objavila na družbenem omrežju. Je znana Slovenka že tretjič noseča?

Nekdanja radijska voditeljica Ivjana Banić je mnoge svoje sledilce in oboežvalce na Instagramu šokirala s fotografijo, ki jo je dodala. Na njej namreč objema svoj nosečniški trebušček.

»Lej, kaj mi je naš SPET NAREDU,« je zapisala lepa mati, ki že ima dva otroka, hčerko Vilo in sina Krasa in ki s svojo družino neizmerno uživa na Havajih, kamor so se pred leti preselili.

Je res ponovno noseča? Mnogi njeni sledilci menijo, da je bila to le prvoaprilska šala. Med mnogimi se je oglasil tudi radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih, ki je dejal, da nič več ne verjame. Ivjano je namreč poklical po telefonu in ona mu je dejala, da so prišli v Slovenijo. Kako si je ‘privoščila’ Romiha, je zapisala poleg objave:  »Danes me kliče naš @bostjanromih . Najin pogovor je potekal takole:

Jst:”Heeej, Alohaaa.”
Romih:”Alohaaa. Kje si? Se že spravljate spat?”

Jst:”Ma ne, smo komaj vstali … mi smo v Sloveniji. Surpriiiise.”
Romih:”Ooo, hudo. Dej povej, do kdaj ostanete, da se dobimo en dan, ko bo sonček.. tvoji, pa moji, pa da se postiskamo in izljubimo. Kdaj ste pršli?”

Jst:”Čak da zračunam… kerga smo sploh dons?”
*2 sekundi tišine*

Romih:”O, fak, dobila si me, ne nooo, padu sem na foro. Svaka čast, zgleda da sem se prehitro veselil … nisem si pršu gor kateri dan je in moram rečt, da si me kr lepo.. ”

Jst:”Ne, sej ni prvoaprilska šala, v bistvu smo res pršli v Slovenijo malo na obisk.”

*5 sekund tišine*

Romih:”Okej, pokličem te jutr, ko ne bo več 1.april, ker zdej sem zmeden in ne vem več, kaj je fora in kaj ne.”

Ubistvu Bošti ni zmeden ampak je Bošti mal naiven, ker je mislil, da se bova pogovarjala sam 5 minut. K da me ne bi poznal, ker potem sva se zaklepetala skor za eno uro…vmes so mu že ušesa od mojga monologa trpela in mi je vezal svojo ženo … IIIIN vmes sem mu pozabla sporočit the biggest news of them all
Kindersurprise

Zdej naš Romih ne ve več, kaj je res in kaj ne.
«

Kaj pa menite vi? Kaj je res in kaj ne?

Foto: Facebook

Zabava

Tina Maze navdušila s posnetkom

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja vrhunska smučarka je objavila kratek posnetek na svoj Instagram račun.

Tako kot smo pri naši nekdanji vrhunski smučarki Tini Maze že vajeni, je zelo redkobesedna, kadar objavlja utrinke iz svojega življenja. Zapiše le nekaj besed, a z njimi pove zelo veliko.

Tisti, ki jo spremljajo, vedo, da Mazejeva zelo uživa. Vsaj tako je moč razbrati iz njenih fotografij, družinskih utrinkov, s katerimi razveseljuje svoje spletne oboževalce.

Tina je v srečnem razmerju s partnerjem Andreo Massijem, z njim ima tudi hči Anouk. Skupaj uživajo življenje in se imajo zelo lepo.

Zadnji posnetek, ki ga je Tina dodala na svoj Instagram račun, pa dokazuje prav to. Poglejte si ga. Tina je poleg zapisala, da se ne smemo nikoli nehati igrati.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Posnetek razkril realno vzdušje mojstrov Delovne akcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Kako se ima ekipa Delovne akcije, ko jih ne spremlja snemalna ekipa?

Na malih ekranih je videti, da se zna ekipa Delovne akcije med prenovo domov prav lepo zabavati. Za popestritev poleg voditeljice Ane Praznik poskrbi zlasti navihani Ičo, ki iz rokava vedno potegne kakšno šalo, s katero obarva delovne urice. Da se šaljivi utrinki ne odvijajo le tedaj, ko jih spremlja snemalna ekipa, dokazuje video utrinek, ki ga je posnela Ana med eno izmed prenov.

»Hahahaha, joj kaj sem našla. Mislim … mi se imamo res lepo  na snemanjih. Za dodatno animacijo pa pogosto poskrbi Ičo,« je zapisala Ana ob posnetku, na katerem Ičo pleše ob vrtenju legendarne hrvaške pesmi ‘Tek je dvanajst sati’. Mojstru elektroinštalacij se je pri plesu pridružil tudi prvi mož Delovne akcije Bojan Žlebnik, Ana pa je ob vokalu pevke Vanne šaljivo zapela in spodbujala Iča, naj pleše pod zvezdnatim stropom.

Kako so simpatični, kajne? Boste tudi vi nestrpno čakali na mesec maj, ko se bo oddaja znova vrnila na male ekrane?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezda šova Ljubezen po domače si je spremenila ime

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, nimamo v mislih priimka.

Svetlolasa zvezda šova Ljubezen po domače končno uživa življenje, po kakršnem je hrepenela. Od priimka Kale se je sicer poslovila v mesecu marcu, ko jo je njen srčni izbranec popeljal pred oltar in jo spremenil v gospo Radovanović, ampak veste, to ni edina novost v njenem poimenovanju, saj si je znova spremenila osebno ime.

Slovansko ime Žaklina je nekaj let po ločitvi od bivšega moža preimenovala v francosko izpeljanko Jacqueline, po drugi poroki pa si je kot kaže znova zaželela spremembe, saj se na družbenem omrežju predstavlja s slovesom od črke e. Jacqueline Kale je namreč postala Jacqualine Radovanović.

Najlepsa hvala za cestitke. Resnicna ljubezen se zacne , ko se nicesar ne pricakuje v zameno.

Objavil/a Jacqualine Radovanovic dne Torek, 16. marec 2021

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO