Domov Zabava Znana Slovenka presenetila mnoge in pokazala nosečniški trebušček

Znana Slovenka presenetila mnoge in pokazala nosečniški trebušček

Fotografijo je objavila na družbenem omrežju. Je znana Slovenka že tretjič noseča?

Nekdanja radijska voditeljica Ivjana Banić je mnoge svoje sledilce in oboežvalce na Instagramu šokirala s fotografijo, ki jo je dodala. Na njej namreč objema svoj nosečniški trebušček.

»Lej, kaj mi je naš SPET NAREDU,« je zapisala lepa mati, ki že ima dva otroka, hčerko Vilo in sina Krasa in ki s svojo družino neizmerno uživa na Havajih, kamor so se pred leti preselili.

Je res ponovno noseča? Mnogi njeni sledilci menijo, da je bila to le prvoaprilska šala. Med mnogimi se je oglasil tudi radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih, ki je dejal, da nič več ne verjame. Ivjano je namreč poklical po telefonu in ona mu je dejala, da so prišli v Slovenijo. Kako si je ‘privoščila’ Romiha, je zapisala poleg objave:  »Danes me kliče naš @bostjanromih . Najin pogovor je potekal takole:

Jst:”Heeej, Alohaaa.”
Romih:”Alohaaa. Kje si? Se že spravljate spat?”

Jst:”Ma ne, smo komaj vstali … mi smo v Sloveniji. Surpriiiise.”
Romih:”Ooo, hudo. Dej povej, do kdaj ostanete, da se dobimo en dan, ko bo sonček.. tvoji, pa moji, pa da se postiskamo in izljubimo. Kdaj ste pršli?”

Jst:”Čak da zračunam… kerga smo sploh dons?”
*2 sekundi tišine*

Romih:”O, fak, dobila si me, ne nooo, padu sem na foro. Svaka čast, zgleda da sem se prehitro veselil … nisem si pršu gor kateri dan je in moram rečt, da si me kr lepo.. ”

Jst:”Ne, sej ni prvoaprilska šala, v bistvu smo res pršli v Slovenijo malo na obisk.”

*5 sekund tišine*

Romih:”Okej, pokličem te jutr, ko ne bo več 1.april, ker zdej sem zmeden in ne vem več, kaj je fora in kaj ne.”

Ubistvu Bošti ni zmeden ampak je Bošti mal naiven, ker je mislil, da se bova pogovarjala sam 5 minut. K da me ne bi poznal, ker potem sva se zaklepetala skor za eno uro…vmes so mu že ušesa od mojga monologa trpela in mi je vezal svojo ženo … IIIIN vmes sem mu pozabla sporočit the biggest news of them all
Kindersurprise

Zdej naš Romih ne ve več, kaj je res in kaj ne.
«

Kaj pa menite vi? Kaj je res in kaj ne?

Foto: Facebook