Connect with us

Zabava

Delovna akcija: Srce parajoča zgodba o upokojencu, ki je ostal popolnoma sam

Published

on

Ko boste prebrali njegovo zgodbo, se vam bo zasmilil v dno srca …

V naslednji dobrodelni epizodi Delovne akcije bomo spoznali gospoda Braneta Vraznika, ki je star 75 let in živi popolnoma sam, v starem in dotrajanem stanovanju. Dolga leta je skrbel za svojo dementno mater, ki je imela tudi hudo obliko sladkorne tipa1. Družbo mu je kar 18 let delala tudi psička, ki pa je žal tudi že preminila.

Po materini smrti ni več mogel plačevati za stanovanje, sledila je deložacija in gospod se je na stara leta znašel v majhnem stanovanju, ki nima kuhinje, niti nima denarja, da bi ga lahko opremil. Njegovo stisko je prepoznal mlad sosed Jure in mu pričel pomagati. Hodi mu po hrano, pomaga mu pri plačevanju položnic in mu nudi pomoč tudi pri raznih razpisih.

»Gospoda Braneta sem v bistvu našel na stopnicah v našem bloku, kar shiranega, njegov pogled je bil prazen. Pa mi je odkrito povedal, da ni okej,« je razložil 34-letni sosed Jure. Povedal je tudi, da je takoj odšel po nekaj hrane in jo prinesel. Od takrat dalje pa pomaga svojemu starejšemu sosedu.

Mlajši sosed Jure pomaga gospodu Vrazniku. (posnetek zaslona)

Ko je gospod Vraznik pred svojimi vrati zagledal Ano Praznik, se jo je zelo razveselil. Odkrito ji je priznal, da jo čaka že dva meseca. Bo Delovna akcija stopila v akcijo in kako? Kmalu bomo videli …

Gospod Vraznik se je Ane zelo razveselil … (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals