Kontaktirajte nas

Zabava

Delovna akcija: Srce parajoča zgodba o upokojencu, ki je ostal popolnoma sam

Objavljeno

V redu

Ko boste prebrali njegovo zgodbo, se vam bo zasmilil v dno srca …

V naslednji dobrodelni epizodi Delovne akcije bomo spoznali gospoda Braneta Vraznika, ki je star 75 let in živi popolnoma sam, v starem in dotrajanem stanovanju. Dolga leta je skrbel za svojo dementno mater, ki je imela tudi hudo obliko sladkorne tipa1. Družbo mu je kar 18 let delala tudi psička, ki pa je žal tudi že preminila.

Po materini smrti ni več mogel plačevati za stanovanje, sledila je deložacija in gospod se je na stara leta znašel v majhnem stanovanju, ki nima kuhinje, niti nima denarja, da bi ga lahko opremil. Njegovo stisko je prepoznal mlad sosed Jure in mu pričel pomagati. Hodi mu po hrano, pomaga mu pri plačevanju položnic in mu nudi pomoč tudi pri raznih razpisih.

»Gospoda Braneta sem v bistvu našel na stopnicah v našem bloku, kar shiranega, njegov pogled je bil prazen. Pa mi je odkrito povedal, da ni okej,« je razložil 34-letni sosed Jure. Povedal je tudi, da je takoj odšel po nekaj hrane in jo prinesel. Od takrat dalje pa pomaga svojemu starejšemu sosedu.

Mlajši sosed Jure pomaga gospodu Vrazniku. (posnetek zaslona)

Ko je gospod Vraznik pred svojimi vrati zagledal Ano Praznik, se jo je zelo razveselil. Odkrito ji je priznal, da jo čaka že dva meseca. Bo Delovna akcija stopila v akcijo in kako? Kmalu bomo videli …

Gospod Vraznik se je Ane zelo razveselil … (posnetek zaslona)

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals