Kontaktirajte nas

Zabava

Patricija (Ljubezen po domače) spregovorila o svoji bitki za zdravje

Objavljeno

V redu

Ni ji bilo lahko, a k sreči se je odločila prav. Posledice pa so vidne še danes …

Simpatična Patricija Harl, ki jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, ima za seboj težko preizkušnjo. V preteklosti je bila ujeta v ostrih krempljih bulimije. Začelo se je, ko je imela komaj 13 let, je razkrila za portal njena.

»Od nekdaj sem stremela k lepemu videzu, žal pa je skozi moje mladostniško dojemanje lepote to pomenilo, da je pogojena z vitkostjo,« je še pojasnila za omenjeni portal in dodala, da se je pri 15. letih pričela ukvarjati z manekenstvom, zaradi česar pa je bila bulimija vse hujša. A kot pravi, je bila k sreči postavljena pred dejstvo, da resno ogroža svoje zdravje.

»Vse skupaj se je v nekaj letih le še stopnjevalo, vse dokler me niso postavili pred odločitev, ki me je pošteno predramila. Misel, da moram še dodatno shujšati, da bi uspela kot model v tujini, se je spopadla z mislijo, da je čas, da izberem svoje zdravje. Na srečo se je tisto mlado dekle tedaj odločilo pravilno,« je razkrila in dodala, da je bulimijo premagala s pomočjo bližnjih. Še vedno pa trpi za posledicami te hude bolezni. Njeni zobje so zaradi želodčne kisline poškodovani, še vedo pa jo obhajajo misli, da bi morala biti bolj vitka, a te nadzoruje z zdravo prehrano in gibanjem.

Patricija Harl

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals