Patricija (Ljubezen po domače) spregovorila o svoji bitki za zdravje

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ni ji bilo lahko, a k sreči se je odločila prav. Posledice pa so vidne še danes …

Simpatična Patricija Harl, ki jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, ima za seboj težko preizkušnjo. V preteklosti je bila ujeta v ostrih krempljih bulimije. Začelo se je, ko je imela komaj 13 let, je razkrila za portal njena.

»Od nekdaj sem stremela k lepemu videzu, žal pa je skozi moje mladostniško dojemanje lepote to pomenilo, da je pogojena z vitkostjo,« je še pojasnila za omenjeni portal in dodala, da se je pri 15. letih pričela ukvarjati z manekenstvom, zaradi česar pa je bila bulimija vse hujša. A kot pravi, je bila k sreči postavljena pred dejstvo, da resno ogroža svoje zdravje.

»Vse skupaj se je v nekaj letih le še stopnjevalo, vse dokler me niso postavili pred odločitev, ki me je pošteno predramila. Misel, da moram še dodatno shujšati, da bi uspela kot model v tujini, se je spopadla z mislijo, da je čas, da izberem svoje zdravje. Na srečo se je tisto mlado dekle tedaj odločilo pravilno,« je razkrila in dodala, da je bulimijo premagala s pomočjo bližnjih. Še vedno pa trpi za posledicami te hude bolezni. Njeni zobje so zaradi želodčne kisline poškodovani, še vedo pa jo obhajajo misli, da bi morala biti bolj vitka, a te nadzoruje z zdravo prehrano in gibanjem.

Patricija Harl

Foto: Voyo, osebni arhiv

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice