Kontaktirajte nas

Zabava

Ste vedeli, da Nina (Poroka na prvi pogled) ne živi sama?

Objavljeno

V redu

To smo izvedeli in zelo vam bo všeč …

Simpatična Nina, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, kjer je postala žena cvetličarja Domna, ni osamljena. V stanovanju, kjer živi, ji družbo delata kar dve psički, zato ji nikoli ni dolgčas.

»Ja, res je, imam dve psički. Miško, rjavo belo mešanko z značilni pokončnimi uhlji, ki je stara 10 let in pol, ter rjavo stafordko Blondi, ki pa bom maja 10 let. Sta notranji psički, tako da sta z mano v hiši. Miško sva posvojila z bivšim, ko je bila še čisto mala kepica, skoraj leto po tem sem si pa jaz zaželela še enega psa, da Miški ne bi bilo dolgčas, ko je sama doma in tako sva posvojila še Blondi. Takrat je bila Miška super pridna in poslušna in jaz sem bila prepričana, da ni razlike v delu in času za enega  ali dva psa … Oh, kako sem bila naivna in nevedna(smeh) nam je pojasnila Nina, a takoj dodala, da sta psički super, pač, imata svoje muhe, tako kot vsako živo bitje.

»Poskušam se res čim več ukvarjati z njima in jima posvetiti čas, ki si ga zaslužita. Čas z njima mi pomeni veliko, saj sta moji mali terapevtki, ki jima na sprehodih povem res vse, o crklanju pa res ne bi izgubljala besed, saj mi čas z njima na kavču pod dekco lahko polepša še tako slab dan,« je razkrila.

No, mi si želimo, da je pod njihovo dekico dovolj prostora tudi za Domna, s katerim v šovu tako lepo napredujeta. Držimo pesti!

Nina s svojima dvema psičkama. (foto: osebni arhiv)
Miška in Blondi (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ambrož Vahen Kralj v objemu z znano Slovenko, Nina Radi pa takole

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak po svoje.

Bila je vroča romanca v šovu Kmetija in vsi smo verjeli, da bo trajala. A sta šla vsak svojo pot, Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi sta se že sprijaznila s koraki vsak na svoji poti in uživata maksimalno. Kot je pred časom poročal portal žurnal24, je Ambrož že srečno zaljubljen, njegova srčna izbranka naj bi bila Andreja Brili, z njo naj bi pred kratkim tudi dopustoval v Šibeniku.

Medtem pa Nina Radi uživa na svojem koncu in se veseli poletja. Zdravstveno stanje se ji je nekoliko popravilo (imela je težave zaradi korone in težave s srcem), sedaj pa uživa vsak dan posebej. Tokrat se je svojim spletnim prijateljem oglasila s čudovitega izleta na Madžarskem.

»Življenje je ENOSTAVNO … Samo dodajte vodo je pripisala poleg fotografije, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

Fot6o: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals