Connect with us

Zabava

Ste vedeli, da Nina (Poroka na prvi pogled) ne živi sama?

Published

on

To smo izvedeli in zelo vam bo všeč …

Simpatična Nina, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, kjer je postala žena cvetličarja Domna, ni osamljena. V stanovanju, kjer živi, ji družbo delata kar dve psički, zato ji nikoli ni dolgčas.

»Ja, res je, imam dve psički. Miško, rjavo belo mešanko z značilni pokončnimi uhlji, ki je stara 10 let in pol, ter rjavo stafordko Blondi, ki pa bom maja 10 let. Sta notranji psički, tako da sta z mano v hiši. Miško sva posvojila z bivšim, ko je bila še čisto mala kepica, skoraj leto po tem sem si pa jaz zaželela še enega psa, da Miški ne bi bilo dolgčas, ko je sama doma in tako sva posvojila še Blondi. Takrat je bila Miška super pridna in poslušna in jaz sem bila prepričana, da ni razlike v delu in času za enega  ali dva psa … Oh, kako sem bila naivna in nevedna(smeh) nam je pojasnila Nina, a takoj dodala, da sta psički super, pač, imata svoje muhe, tako kot vsako živo bitje.

»Poskušam se res čim več ukvarjati z njima in jima posvetiti čas, ki si ga zaslužita. Čas z njima mi pomeni veliko, saj sta moji mali terapevtki, ki jima na sprehodih povem res vse, o crklanju pa res ne bi izgubljala besed, saj mi čas z njima na kavču pod dekco lahko polepša še tako slab dan,« je razkrila.

No, mi si želimo, da je pod njihovo dekico dovolj prostora tudi za Domna, s katerim v šovu tako lepo napredujeta. Držimo pesti!

Nina s svojima dvema psičkama. (foto: osebni arhiv)
Miška in Blondi (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals