Domov Zabava Ste vedeli, da Nina (Poroka na prvi pogled) ne živi sama?

Ste vedeli, da Nina (Poroka na prvi pogled) ne živi sama?

To smo izvedeli in zelo vam bo všeč …

Simpatična Nina, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, kjer je postala žena cvetličarja Domna, ni osamljena. V stanovanju, kjer živi, ji družbo delata kar dve psički, zato ji nikoli ni dolgčas.

»Ja, res je, imam dve psički. Miško, rjavo belo mešanko z značilni pokončnimi uhlji, ki je stara 10 let in pol, ter rjavo stafordko Blondi, ki pa bom maja 10 let. Sta notranji psički, tako da sta z mano v hiši. Miško sva posvojila z bivšim, ko je bila še čisto mala kepica, skoraj leto po tem sem si pa jaz zaželela še enega psa, da Miški ne bi bilo dolgčas, ko je sama doma in tako sva posvojila še Blondi. Takrat je bila Miška super pridna in poslušna in jaz sem bila prepričana, da ni razlike v delu in času za enega  ali dva psa … Oh, kako sem bila naivna in nevedna(smeh) nam je pojasnila Nina, a takoj dodala, da sta psički super, pač, imata svoje muhe, tako kot vsako živo bitje.

»Poskušam se res čim več ukvarjati z njima in jima posvetiti čas, ki si ga zaslužita. Čas z njima mi pomeni veliko, saj sta moji mali terapevtki, ki jima na sprehodih povem res vse, o crklanju pa res ne bi izgubljala besed, saj mi čas z njima na kavču pod dekco lahko polepša še tako slab dan,« je razkrila.

No, mi si želimo, da je pod njihovo dekico dovolj prostora tudi za Domna, s katerim v šovu tako lepo napredujeta. Držimo pesti!

Nina s svojima dvema psičkama. (foto: osebni arhiv)
Miška in Blondi (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV