Domov Zabava Delovna akcija tokrat prenovila dom, v katerem družina ni živela. Zakaj se...

Delovna akcija tokrat prenovila dom, v katerem družina ni živela. Zakaj se je to zgodilo?

V novi oddaji je prišlo do preobrata. Delovna akcija je prenovila dom, v katerem pa družina, potrebna pomoči, ni živela …

V tokratni Delavni akciji smo spoznali Suzano in njenega sina Tomasa. Življenje jima ni prizanašalo, ostala sta sama z žalostnimi spomini. Kot je razkrila Suzana, je bila že v otroštvu deležna nasilja s strani staršev, kasneje pa jo je tepel tudi Tomasov oče. Ko je ta izvedel, da ima njegov sin lažjo duševno motnjo, je odšel in si ustvaril novo družino, Suzana pa je ostala sama.

Kasneje je spoznala prijatelja, ki je končno prinesel žarek sonca tudi v njeno življenje. Veselje pa je v življenje Tomasa in Suzane prišlo tudi z obiskom Ane. Takoj sta vedela, kaj to pomeni, dobila bosta nov dom.

Ana ju je pričakala pred majhno hiško, ko pa so vanjo vstopili, je hitro ugotovila: »To pa je videti, kot da vidva ne živita tukaj!«

»Ne, ne živiva,« je pojasnila Suzana in dodala, da sta v najemniškemu stanovanju v bloku. Pojasnila je, da sta hiško kupila pred nekaj meseci.

Ano je zanimalo, kako sta si lahko privoščila nakup hiše.

»Kredit sem vzela. Sedaj mi je pa zmanjkalo za obnovo,« je pojasnila Suzana. Da bi lahko obnovila hiško vsaj toliko, da bi v njej s sinom zaživela, bi trajalo še nekaj let.

K sreči pa ji je na pomoč priskočila Ana s svojimi mojstri in hiško spremenila v čudovit dom …

Foto: Voyo/posnetek zaslona