Domov Zabava Darja Gajšek se vrača na male ekrane z novo TV oddajo

Darja Gajšek se vrača na male ekrane z novo TV oddajo

Darja Gajšek, priljubljena slovenska glasbenica, bo kmalu ponovno zasijala na malih zaslonih v novi glasbeni oddaji z naslovom Veseljak v živo z Darjo Gajšek.

Novico je delila s svojimi sledilci na družbenem omrežju Facebook, kjer je zapisala: “Jaz sem pripravljena. Kmalu vas pozdravim v novi glasbeni oddaji Veseljak v živo z Darjo Gajšek!

Njeni oboževalci so se takoj na objavo odzvali s spodbudnimi komentarji, izražajoč navdušenje nad njenim povratkom na male ekrane.

Darja Gajšek je znana po svojem izjemnem vokalu, glasbenem talentu in energičnih nastopih. Svojo glasbeno pot je začela že v mladih letih, ko je sodelovala v različnih glasbenih skupinah in ansamblih. Sčasoma je postala prepoznavna in priljubljena izvajalka na slovenski glasbeni sceni ter si prislužila številne nagrade in priznanja za svoje delo.

V novi TV oddaji Veseljak v živo z Darjo Gajšek bo Darja zagotovo znova navdušila s svojim glasbenim nastopom, energijo in karizmo, ki jo odlikujejo. Njeni oboževalci že nestrpno pričakujemo, da jo bomo lahko spremljali v živo na malih zaslonih ter uživali v njenih glasbenih interpretacijah.

Foto: Facebook/Darja Gajšek