Domov Zanimivosti Maja Keuc je postala žrtev spletne prevare

Maja Keuc je postala žrtev spletne prevare

Kakor vse več Slovencev, je tudi izredno priljubljena slovenska glasbenica Maja Keuc nedavno postala žrtev spletne prevare, ko so se na družbenih omrežjih pojavili lažni profili v njenem imenu. Maja je o tej zaskrbljujoči situaciji obvestila svoje sledilce prek svojega uradnega profila na Facebooku.

Pevka je na svojem profilu namreč objavila opozorilo glede lažnih profilov, ki se v njenem imenu pojavljajo na popularnih družbenih omrežjih. Jasno je izpostavila, da je edini pravi profil, ki pripada njej, samo “TA”, s katerega se je oglasila. S tem je želela preprečiti morebitne zlorabe in obvarovati svoje sledilce pred morebitnimi spletnimi goljufijami.

“Dragi moji, zadnje čase se v mojem imenu ustvarja veliko lažnih profilov na facebooku in instagramu. Edini pravi profil, ki je moj je TA. Samo toliko, da veste, ker dobivam veliko sporočil, da vas je dodala lažna Maja Keuc.

Ah ja. Pa lepo pomlad vsem skupaj!! je zapisala Maja.

Njeni oboževalci so se na objavo odzvali s spodbudnimi komentarji in izrazili podporo v boju proti spletnim prevarantom.

Maja Keuc je priljubljena slovenska pevka, ki je postala znana po svojem izjemnem vokalu in nastopih v šovu Slovenija ima talent.

S svojim talentom in šarmom je osvojila srca mnogih poslušalcev ter postala ena najbolj prepoznavnih glasbenih ustvarjalk v Sloveniji.

Njeno objavo si lahko ogledate tukaj.

Foto: Facebook/Maja Keuc