Domov Lifestyle Najnovejši lepotni trendi za letošnje leto: od eterične kože do geometričnega eyelinerja

Najnovejši lepotni trendi za letošnje leto: od eterične kože do geometričnega eyelinerja

V letošnjem letu je svet ličenja prinesel nove trende, ki obetajo svežino in inovativnost. Medtem ko se nekateri trendi vračajo iz preteklosti, se pojavljajo tudi nove tehnike, ki bodo tudi v preostanku letošnjega leta prevladale na področju lepote. Poglejmo si nekaj ključnih trendov, ki jih zapovedujejo letošnje lepotne smernice.

Eterična koža
V letošnjem letu je eterična koža v ospredju, kar pomeni, da bo še vedno prevladoval naraven, zdrav sijaj kože. Namesto obsežne uporabe pudra in korektorja je letos bolj poudarek na negi kože, ki omogočila brezhiben ten in sijaj. Minimalna uporaba ličil tako prispeva k bolj naravnemu videzu in poudarjanju lastne lepote.

Modri toni
Modri toni so se vrnili v lepotne trende na velika vrata, še posebej v obliki aquamarin ličil. Močan modri odtenek senčila za oči, drzna modra manikira in aqua ličila so v ospredju trendov, ki bodo do konca letošnjega leta navdihnili prav vse lepotne navdušenke.

Sijajno rdečilo
Poudarjene ličnice s sijajnim rdečilom so eden od ključnih lepotnih trendov v letošnjem letu. Kremasto rdečilo omogoča naraven in zdrav videz, ki ga je mogoče enostavno zmešati s prsti ali lepotnim mehčalcem. S poudarjenimi ličnicami boste ustvarili mladosten in svež videz.

@glamgirlgabi

These 2024 Makeup Trends are coming in HOT! I’ve been reading all the articles on what experts are predicting will be POPPING for 2024. These trends are COMING IN HOT. Will you be trying any of them? Comment down below ???????? . . . . . #makeuptrends #2024makeup #2024makeuptrends #2024makeuplooks #2024makeuptrend #makeuptrends2024 #blueeyeshadow #blueeyemakeup #blueeyemakeuplook #blueeyemakeuplooks #eyemakeuptips

♬ Strong Woman – DJ Chris Parker

Ombré ustnice
Trend ombré ustnic je že dobro poznan, a ostaja pomemben tudi v letošnjem letu. Ta tehnika ustvarja učinek prehoda od temnejšega do svetlejšega odtenka na ustnicah, kar daje ustnicam več dimenzije in privlačnosti.

Nadaljevanje ’90-ih
Ličenje v slogu ’90-ih se vrača, pri čemer so v ospredju nevtralna senčila, definirane obrvi in zdrav ten kože. Ta klasični slog ličenja je glamurozen, a obenem brez napora šik, kar ga dela privlačnega za mnoge.

C-oblikovanje
Nova tehnika ličenja, imenovana ‘C-oblikovanje’, prinaša subtilno konturo na ličnicah. S pomočjo te tehnike lahko ustvarite definiran in strukturiran videz obraza, ki poudari naravne poteze.

Geometrični eyeliner
Drzen in grafikalen eyeliner je v letošnjem letu v središču pozornosti. S črtalom za oči lahko ustvarite geometrične oblike in ostre linije, ki dodajo edinstvenost in drznost vašemu ličenju.

Lepotni trendi so v letošnjem letu prinesli svežino in inovativnost, hkrati pa ohranjajo nekatere klasične elemente. Ne glede na to, ali se odločite za eterično kožo, modre tone ali drzne linije eyelinerja, pomembno je, da izberete stil, ki vam najbolj ustreza in vas osrečuje. S sledenjem lepotnim trendom boste lahko izrazili svojo kreativnost in individualnost ter postali navdih drugim.

Foto: Shutterstock