Domov Zanimivosti Tanja Ribič vse navdušila s svojo objavo: Ne boste verjeli, kam sta...

Tanja Ribič vse navdušila s svojo objavo: Ne boste verjeli, kam sta z Đurom ušla

Priljubljena slovenska igralka in pevka Tanja Ribič je nedavno presenetila svoje sledilce na družbenem omrežju z izjemno zanimivo objavo. Na svojem profilu je delila fotografijo iz Indije in zapisala ganljivo izpoved o svojem doživetju v tej eksotični deželi.

V svojem sporočilu je Tanja opisala obisk mnogih templjev v Indiji, med katerimi je posebej izpostavila srečanje s svetim drevesom, na katerega je po legendi nekoč plezal mali Krishna. Zapisala je, da je ob prisluškovanju drevesu zaslišala bitje srca, kar je doživljaj, ki ga ni mogla prezreti.

V svoji objavi je zapisala:

“Z Gurujem smo obiskali mnoge templje. Med drugim tudi sveto drevo, na katerega je nekoč plezal mali Krishna. Če prisloniš uho nanj, slisšiš bitje srca. Preden smo šli iz ashrama, so mi narisali na prečko rdečo črto, kar je znak, da sem poročena in te moški pustijo pri miru…. A kljub temu se nisem mogla izognit selfijev, ker je blondinka, seveda, eksotika tukaj.”

Foto: TANJA RIBIČ/Facebook

Tanja Ribič je znana po svojem talentu in izjemni karieri v svetu filma, gledališča in glasbe. S svojo lepo izpovedjo je navdušila svoje sledilce ter ponudila vpogled v svoje osebno doživetje in dojemanje kulture med potovanjem v Indijo.

Objavo boste našli tukaj.