Domov Glasba Pevka Danijela sporoča, da se ne glede na vse, ljubezen ne preda

Pevka Danijela sporoča, da se ne glede na vse, ljubezen ne preda

Danijela Martinović, ena najbolj priljubljenih hrvaških pevk, ki ima veliko oboževalcev tudi pri nas, predstavlja svojo novo pesem “Ljubav ne odustaje”.

Gre za edinstveno pesem, ki je bila težko pričakovana: “Zelo težko je opisati, za kakšno pesem gre, saj ima tako močno sporočilo. To je pravzaprav pesem prihodnosti, ki ima svojo preteklost,” pravi Danijela o pesmi na katero je izjemno ponosna. Že ob prvem poslušanju je vedela, da gre za odlično pesem.

Danijela pravi: “Resnično sem z vsem svojim bitjem prepričana, da me je ta pesem resnično iskala in sem jo dolgo čakala in končno sva se objeli! Ko se zgodi tako imenitna pesem, jo takoj začutiš, enostavno veš. Razum lahko izbere drugače, toda srce se vedno prav odloči”.

Toda za takšno skladbo se je moralo marsikaj poklopiti: “Ko sem imela v življenju tako čudovite pesmi, so se enostavno zgodile. Kajti, če se takšne pesmi ne bi zgodile, bi vsi vedno naredili le najmogočnejše pesmi. Tako kot se enkrat v sto letih luna prekrije z določenim planetom, nekaj takega se zgodi tudi s pesmijo in v to sem vse bolj prepričana”.

Tako se je torej tudi poklopilo prvo sodelovanje glasbenika in avtorja Mira Lesića, ki si je že dolgo želel napisati pesem za Danijelo, enostavno se je moralo zgoditi. Besedilo pesmi skupaj z Mirom in Ines Prajo tokrat podpisuje tudi Danijela.

“Ljubezen se ne preda” ima tudi videopodobo, videospot so posneli ob močni burji in hudem mrazu v kamnolomu, režiral je Dario Radusin. Trdo delo je prineslo vrhunski rezultat.

Foto: Karmen Oblak