Kontaktirajte nas

Zabava

Sanjski moški: Pia Gavrič navdušuje gledalce

Objavljeno

V redu

Če spremljate resničnostni šov Sanjski moški, pote ste zagotovo opazili simpatično Ljubljančanko, ki s svojo iskrenostjo navdušuje množico gledalcev.

23- letna Pia Gavrič je poskrbela za obilico smeha že v prvih delih priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški. S svojo iskrenostjo je nasmejala mnoge in tako postala zelo priljubljena.

Že na prvem zmenku je imela težave. Pojasnila je, da se je morala zelo zadrževati, da pred sanjskim moškim ni rignila. Pojasnila je, da ima težave, kadar pije pijačo z mehurčki. Na prvem zmenku pa sta z Gregorjem pila šampanjec.

V eni od oddaj je nasmejala, ko ji je Gregor Čeglaj želel nadeti prevezo čez oči, pa mu je odgovorila, da lahko, a naj le pazi, da ji ne zbriše obrvi.

»Ker nisem imela s sabo za popravt,« je pojasnila.

A njena najboljša izjava, ki so jo mnogi takoj povzeli, pa je bila: »Bom šitala pense!« In tudi za to izjavo ima Pia dober izgovor. Dejala je namreč, da se v tujem jeziku lepše sliši. »Če bi rekla po slovensko, bi bilo grdo. No, saj je vseeno grdo, a se malo lepše sliši,« se je smejala Pia v izjavi za POP IN.

Foto: POP TV

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kakšne vroče fotografije deli kandidatka Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavna Kaja Casar je vsekakor znala vnovčiti svoje telo.

Samo poglejte si, kako popolno je telo kandidatke Sanjskega moškega Slovenija, Kaje Casar. Dekle je pokazala, da ima zares popolno telo, kakršnega bi si želela marsikatera mladenka.

Kaja je s tem, ko se je izpostavila in tekmovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, znala vnovčiti svojo prepoznavnost in danes navdušuje mnoge kot model športnih oblačil.

Poglejte si njene fotografije spodaj. Vroče, kajne?

View this post on Instagram

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Poglejte, kaj so naredile tri kandidatke

Objavljeno

V redu

Avtor

Tri kandidatke, ki se potegujejo za srce sanjskega moškega, so pokazale, da mislijo resno …

Priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški Slovenije je navdušil številne gledalce. Gregor Čeglaj pa je očitno pustil velik pečat kar pri treh kandidatkah, ki se potegujejo za njegovo srce. Dekleta so namreč objavila fotografijo, na kateri kažejo tatu. Njihove roke po novem krasi vrtnica.

Katera tri dekleta so se odločila za tak korak in zakaj, ni znano, a gledalci, ki spremljajo šov ugotavljajo, da bi to lahko bile Anja, Kaja in Nina. Kaj pa menite vi? So to prava tri dekleta?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO