Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Žena Petra Polesa razkrila, kakšen dopust so si privoščili

Objavljeno

V redu

Priljubljeni voditelj Peter Poles je te dni s svojo družino na zasluženem oddihu.

Resničnostni šov Sanjski moški, katerega voditelj je priljubljeni Peter Poles, je bil posnet že pred tedni. In čeprav ga na POP TV predvajajo sedaj, voditelja ni v Sloveniji. Po snemanju se je namreč odpravil na zasluženi dopust. Kam so odpotovali, pa je razkrila njegova žena, znana vizažistka in lepotna blogerka Nika Veger. Na svoj Instagram račun je dodala fotografije, ki so nastale ne dopustu v Španiji. Obiskali so tudi hišo Salvadorja Dalija, vtise Nika opisuje kot čudovito izkušnjo.

»Po več kot letu minimalizma na vseh področjih je sprehod po hiši Salvadorja Dalija izkušnja, pri kateri se moram večkrat uščipniti, da mi je uspelo in da kaj takega, tako polnega upati si in živeti, sploh obstaja.,« je zapisala poleg številnih fotografij, ki jih je objavila. Njeni spletni prijatelji pa so njej in njeni družini zaželeli lep dopust.

Foto POP TV

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals