in

Savina Atai popolnoma prestrašena: iskala jo je 4 dni

Priljubljena mojstrica joge Savina Atai je razkrila, kaj se je dogajalo zadnje dni …

Znana in zelo priljubljena mojstrica joge ter predavateljica za lepše življenje, Savina Atai, je s svojimi številnimi spletnimi oboževalci in sledilci delila, da so za njo zelo mučni dnevi.

»Po 4 dneh iskanja … je naša Brave spet doma. Čez dan so mi pomagle sosede v iskanju in lepljenju plakatov, ponoči so z nama z Lotus hodili mački in smo jo iskali. Hvala čisto vsem, hvala vsem vam ki ste videli na storyih in/ali na ‘tražim nudim Vis’, ter poslali želje in podporo, da se vrne.

Čisto je prestrašena. Čisto lačna. Kot da smo spet na začetku, ko jo je Lotus našla odvrženo v grmovju ob smetnjakih. Niti meni se ne pusti spet pobožat. Edino Lotus trenutno zaupa. Ne vemo še kaj je bilo, kje je bila … predvidevam pa, da bomo danes končno spali.

Oh te naše živalice. Kdor jih ima, razume. Okoli 5 mačkov pride vsak dan k nam na večerjo. Vse imam rada, za vse skrbim. Ampak ta vez z Brave. Pa Lotus in Brave. Brave je tudi edina, ki je v hiši, z Lotus spita skupaj. Vsi trije, Garrett, jaz in Lotus, smo jo vzeli za najbolj svojo. Sem se zadnje dni poleg vsega jezila tudi nase, češ da sem se čisto preveč navezala nanjo. Ampak v resnici mi ni niti malo žal, da sem se tako zelo. Res je, da so potem skrbi toliko večje. A je vredno, ker je tudi srce toliko bolj odprto.

Samo, da je doma.

Hvala, hvala!

Rada Te imam,

Savina,« je zapisala in dodala posnetek.

Najdete ga tukaj.

Foto: facebook

Poroka na prvi pogled: Kaj se bo zgodilo z Jernejo in Markom?

Umetnost samozavesti: Kako graditi pozitivno samopodobo v sodobnem svetu