Domov Zanimivosti David in Victoria Beckham gradita skrivnostni predor

David in Victoria Beckham gradita skrivnostni predor

David in Victoria Beckham si želita zgraditi podzemni predor, od svojega doma do garaže.

Par, ki ima skupaj štiri otroke, Brooklyn (21), Romeo (17), Cruz (15) in Harper (8), namerava prositi za dovoljenje, za gradnjo podzemnega prehoda v svojem dvorcu Cotswolds, ki je vreden 6 milijonov funtov. Predlagani razvoj vključuje klet, pod prizidkom obstoječe garaže s povezanim hodnikom. Spodnja klet se uporablja za skladiščenje vina. Predlagana razširitev garaže omogoča povečanje števila parkirnih mest. Novo zgrajeni podzemni predor bi izboljšal varnost prebivalcev nepremičnine.

Načrtovano delo je zadnji projekt za 45-letnega nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida. Nedavno je pricurljala v javnost informacija, da je David registriral blagovno znamko, da bi zaščitil svoje ime in ki ga bo uporabljal za verigo hotelov in restavracij.

Vir je dejal: “David je pameten poslovnež in tako kot je bil pameten pri gradnji blagovne znamke Beckham z Victorio, bo poskrbel, za zaščito prihodnjih projektov.”

Čeprav mu ekipa v Miamiju zagotavlja finančno stabilnost se David ne more popolnoma zanesti nanjo. Poskrbeti mora, da bodo kakršni koli bodoči načrti popolnoma uspešni.

David je sicer pred nekaj meseci pričel z uresničevanjem svojega načrta ureditve novega londonskega hotela, katerega odprtje za javnost se obeta prihodnje leto v Macauu na Kitajskem.

Foto: SHUTTERSTOCK