Kontaktirajte nas

Zanimivosti

David in Victoria Beckham gradita skrivnostni predor

Objavljeno

V redu

David in Victoria Beckham si želita zgraditi podzemni predor, od svojega doma do garaže.

Par, ki ima skupaj štiri otroke, Brooklyn (21), Romeo (17), Cruz (15) in Harper (8), namerava prositi za dovoljenje, za gradnjo podzemnega prehoda v svojem dvorcu Cotswolds, ki je vreden 6 milijonov funtov. Predlagani razvoj vključuje klet, pod prizidkom obstoječe garaže s povezanim hodnikom. Spodnja klet se uporablja za skladiščenje vina. Predlagana razširitev garaže omogoča povečanje števila parkirnih mest. Novo zgrajeni podzemni predor bi izboljšal varnost prebivalcev nepremičnine.

Načrtovano delo je zadnji projekt za 45-letnega nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida. Nedavno je pricurljala v javnost informacija, da je David registriral blagovno znamko, da bi zaščitil svoje ime in ki ga bo uporabljal za verigo hotelov in restavracij.

Vir je dejal: “David je pameten poslovnež in tako kot je bil pameten pri gradnji blagovne znamke Beckham z Victorio, bo poskrbel, za zaščito prihodnjih projektov.”

Čeprav mu ekipa v Miamiju zagotavlja finančno stabilnost se David ne more popolnoma zanesti nanjo. Poskrbeti mora, da bodo kakršni koli bodoči načrti popolnoma uspešni.

David je sicer pred nekaj meseci pričel z uresničevanjem svojega načrta ureditve novega londonskega hotela, katerega odprtje za javnost se obeta prihodnje leto v Macauu na Kitajskem.

Foto: SHUTTERSTOCK

 

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals