Kontaktirajte nas

Zanimivosti

David in Victoria Beckham gradita skrivnostni predor

Objavljeno

V redu

David in Victoria Beckham si želita zgraditi podzemni predor, od svojega doma do garaže.

Par, ki ima skupaj štiri otroke, Brooklyn (21), Romeo (17), Cruz (15) in Harper (8), namerava prositi za dovoljenje, za gradnjo podzemnega prehoda v svojem dvorcu Cotswolds, ki je vreden 6 milijonov funtov. Predlagani razvoj vključuje klet, pod prizidkom obstoječe garaže s povezanim hodnikom. Spodnja klet se uporablja za skladiščenje vina. Predlagana razširitev garaže omogoča povečanje števila parkirnih mest. Novo zgrajeni podzemni predor bi izboljšal varnost prebivalcev nepremičnine.

Načrtovano delo je zadnji projekt za 45-letnega nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida. Nedavno je pricurljala v javnost informacija, da je David registriral blagovno znamko, da bi zaščitil svoje ime in ki ga bo uporabljal za verigo hotelov in restavracij.

Vir je dejal: “David je pameten poslovnež in tako kot je bil pameten pri gradnji blagovne znamke Beckham z Victorio, bo poskrbel, za zaščito prihodnjih projektov.”

Čeprav mu ekipa v Miamiju zagotavlja finančno stabilnost se David ne more popolnoma zanesti nanjo. Poskrbeti mora, da bodo kakršni koli bodoči načrti popolnoma uspešni.

David je sicer pred nekaj meseci pričel z uresničevanjem svojega načrta ureditve novega londonskega hotela, katerega odprtje za javnost se obeta prihodnje leto v Macauu na Kitajskem.

Foto: SHUTTERSTOCK

 

Zanimivosti

Umrl legendarni slovenski glasbenik, njegove pesmi prepevamo vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovil se je legendarni glasbenik in avtor številnih skladb …

Slovenski glasbeni svet žaluje, umrl je priznani glasbenik, ki se je zaradi bolezni nekoliko odmaknil iz oči javnosti.

Preko družbenih omrežij se je razširila novica, da je umrl priznani glasbenik Enzo Hrovatin, ki se je podpisal pod mnoge zimzelene skladne, kot so: Solinar, To je moj dom, Mi ljudje smo kot morje in številne druge.

Hrovatin je bil dolga leta član ter vokalist skupine Faraoni. Potem ko je javnosti razkril, da je zbolel, se je nekoliko umaknil iz javnega življenja in se posvetil risanju.

Star je bil 61 let.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka povedala resnico, takšnih komentarjev ni pričakovala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zato ker je povedala resnico brez dlake na jeziku, je dobila takšne komentarje.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je s svojim iskrenim zapisom ponovno navdušila mnoge svoje spletne oboževalce.

»Dober dan Nisem normalna, z vidika slovenske glasbene mašinerije, saj si ne kupujem ogledov na you tube, ne nosim lasnih podaljškov, nimam lepotnih operacij, čeprav bi bilo slednje smiselno, glede na leta no, barva las pa že od nekdaj posebna Ampak število ogledov je izjemno veliko, realno Hvaležna, da me sprejemate, odprto, preprosto “Kaj te češ, taka pač sn” Največ na svetu mi pomeni resnica in brezpogojna ljubezen je zapisala in za te besede prejela več sto komentarjev.

»Super si, nič ne spreminjaj. Naravna si najlepša,« je zapisal eden izmed mnogih komentatorjev.

Na tako velik odziv se je pevka ponovno javila in priznala, da tega res ni pričakovala. »Toliko lepih besed in pohval …« je zapisala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Se ta zelo znani in priljubljeni slovenski par res ločuje?

Objavljeno

V redu

Avtor

Veljata za enega najlepših slovenskih znanih parov, a govorice o tem, da se ločujeta, so vse glasnejše. Kaj se dogaja?

V medijih je odjeknila novica, da naj bi se razhajala priljubljena slovenska glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko, ki sta poročena dobri dve leti.

Par velja za enega najbolj talentiranih, skupaj ustvarjata glasbo. A kot poroča žurnal24, naj bi se v njunem zakonu pojavile težave in naj bi se zasebno razhajala, še vedno pa naj bi sodelovala kot glasbenika.

»Zaenkrat tega ne morem komentirati, bo pa vse jasno v tednu ali dveh. Veliko je v zraku, so vzponi in so padci, a to je življenje,” je odgovoril Alex Volasko za omenjeni portal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals