Kontaktirajte nas

Zabava

Kužki primerni za stanovanje: Bi rajši izbrali malega, ali lenega psička? Kaj pa cel paket?!

Objavljeno

V redu

Cenjeni ljubitelji živali, če živite v stanovanju ste se najverjetneje vsaj enkrat vprašali katera pasma je najbolj primerna za vas. Morda ste še celo mislili, da kužki sploh niso prilagodljivi na tako omejene razmere – za kar vam ni zameriti, saj so psički velikokrat opisani kot hiperaktivni in razigrani ljubljenčki. Takšne živali si je težko predstavljati v stanovanjskem objektu, ki je običajno nekoliko »utesnjen«.

No, kakorkoli ste že menili, imamo dobro novico za vas!
Pripravili smo vam seznam najbolj stanovanjsko prilagodljivih pasem.

Buldog

Buldog vas bo očaral s svojo prijaznostjo.

Osebnost: Len, norčav in prijazen.
Je majhen, in iskreno nezahteven pes, ki ne potrebuje veliko nege. Primeren je tako za neaktivne ljudi, kot tudi tiste, ki razpolagate z manjšo stanovanjsko površino. En kratek sprehod na dan bo temu ljubljenčku čisto dovolj!

Pudelj

Pudlji so znani po svoji družabnosti.

Osebnost: Inteligenten, energičen, družaben.
Ste za kaj bolj eksotičnega?
Pudelj je primerna pasma za začetnike in tiste, ki živite v stanovanju. Je majhen, toda dokaj bolj aktiven kot Buldog.

V primerjavi z drugimi pasmami, pudelj potrebuje veliko nege. Pravzaprav, so ena od pasem katera nega je najzahtevnejša in tudi najdražja. Toda, kot bi rekel Pudelj sam, “Za lepoto je treba potrpeti. “ In nihče tu ne zanika, da je Pudelj vsekakor res prečudovit pes!

Pritlikavi pinč

Pritlikavi pinč vas lahko nauči, kaj pomenita pogum in samozavest.

Osebnost: Nežen, pogumen in samozavesten.
Tale kužek je med sedaj naštetimi morda še najbolj primeren za vas.Je začetniški pes, ne potrebuje veliko nege, niti prekomerne aktivnosti. 
Je pa občutljiv na mraz, kar je le en razlog več, da ga pogosto ljubkujete v udobju svojega bivališča.

Pomeranec

Z radovednim Pomerancem vam ne bo nikoli dolgčas.

Osebnost: Radoveden, inteligenten in družaben.
Tale neverjetno prilagodljivi pes je primeren za stanovanjsko bivanje, kot tudi za mestne ljudi. Čeprav ima veliko dlake, predvsem preko glave (dobesedno), si z nego nikakor ne boste morali beliti grave.

Foto: SHUTTERSTOCK

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zabava

Tako je bila nekoč videti Aneta (Kmetija) Saj ne boste verjeli svojim očem …

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjamete, da je bila Aneta Andollini, ki jo spremljamo v šovu Kmetija, nekoč videti takole?

Ena izmed tekmovalk letošnjega šova Kmetija je tudi Aneta Andollini, ki je vstopila kot izzivalka in si je morala svoje mesto med tekmovalci pošteno priboriti. Mnogi gledalci pa so bili veseli, ko so videli, da bo tekmovala tudi letos, saj menijo, da zna popestriti dogajanje.

Odkar pa je tekmovalka postala resničnostna zvezdnica, pa se je povečalo tudi število sledilcev, ki jih ima na Instagramu. In prav tam smo našli fotografijo, ki je nastala leta 2016 in ki razkriva, kako je bila takrat videti Aneta.

Mi smo zares očarani nad njeno lepoto! Se vam zdi, da ji je njena hči zelo podobna?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Manja Šernek razkriva takšno resnico o šovu Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega enostavno ne boste mogli verjeti …

Ena izmed najbolj priljubljenih tekmovalk letošnjega šova kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi oboževalci delila nekaj podrobnosti o šovu Kmetija ter o šovu Ljubezen po domače, saj se je udeležila obeh.

Na vprašanje, kateri šov ji je bil boljši, je odgovorila, da je bila to zagotovo Kmetija, pa četudi so bili pogoji veliko težji. »Je več drame, več stvari se dogaja,« je pojasnila.

»Pri Kmetiji je bolj naporno. Ješ samo tisto, kar si pridelaš oziroma, kar dobiš na tržnici. Pri Ljubezni po domače ješ pice, naročiš hrano na dom, ker imaš telefon,« je razkrila Manja.

Je pa razkrila zanimivost šova Ljubezen po domače. »Pri šovu Ljubezen po domače je recimo plus, da se zelo kratek čas snema. Mislim, da smo bili en teden tam.«

Lahko verjamete, da je vse posneto v tako kratkem času? Mi smo presenečeni.

Manja v šovu Ljubezen po domače.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Manja Šernek je bila hospitalizirana

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki je postala v letošnjem šovu Kmetija prva polfinalistka, je odšla po pomoč in bila nemudoma hospitalizirana. Kaj se je zgodilo?

Letošnja tekmovalka šova Kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi sledilci preko Instagram zgodbe spregovorila o manj lepih stvareh, ki jih je doživela v preteklosti. Odgovorila je na vprašanje, koliko je bila stara, ko je začela delati na sebi oziroma, ko je odšla po pomoč zaradi hudih psihičnih težav.

»Jaz sem začela z zdravljenjem v prvem letniku srednje šole. V bistvu sem sama šla do razredničarke, do socialne delavke, ta me je napotila na pedopsihiatrijo v Maribor, kjer sem nemudoma bila hospitalizirana. Z mano res ni bilo nič v redu,« je razkrila Manja in dodala: »Rabila bi pa pomoč že od devetega, desetega oziroma enajstega leta starosti. Torej, jaz sem trpela pet, šest let, preden sem dobila kakršno koli pomoč. In tega ne privoščim nobenemu.«

V svoji zgodbi sledilce še poziva, da če opazijo pri sebi ali bližnjih, da imajo znake mentalnih bolezni, naj takoj ukrepajo.

Instagram zgodba

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals