Numerološka usmeritev dneva – Torek, 2.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 02/06/2020

»Nasmehnite se ljudem, koristilo bo prav vsem.«

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan.

Dan je primeren za ustvarjanje, komunikacijo, druženje in velikodušno pomoč. 

Danes bo do izraza prišla vaša očarljivost, prijaznost, občutljivost in sposobnost empatije. Nagnjeni boste k sodelovanju in radi boste pomagali drugim.  Vsi, ki potrebujete pomoč, danes je primeren dan, da se obrnete na zdravniško, socialno, terapevtsko, humanitarno pomoč. Bolj kot kdajkoli, danes boste najverjetneje uslišani, če boste le povedali, kaj potrebujete. Vaš uspeh je odvisen od komunikacije, ustvarjalnosti in originalnosti. 

Ker boste bolj nežni in razumevajoči, se boste pripravljeni razdajati svojim domačim čez vse meje. In še zelo vztrajni boste pri tem. Enostavno ne boste znali reči “ne”. Pazite na to, da v vas ne vzbujajo občutkov krivde. 

Danes boste bolj podvrženi zaskrbljenosti in omahljivosti. Težko boste prenašali občutke osamljenosti. Nujen vam bo občutek, da nekomu pripadate. Potrudite se in pojdite v družbo. Sprostili se boste v veselih ritmih in plesu in v skupinskem ustvarjanju. Kar boste ustvarili, lahko tudi prodate in tako v denarnico dodate kakšen cekin. 

Dan je primeren tudi za skrb za zdravje, razvajanje in nego telesa. 

Danes ne delajte načrtov, saj boste lahko deležni takšnih in drugačnih presenečenj.  

Zaradi menjavanja razpoloženja se pazite čustveno pogojenih nakupov, da vam kasneje ne bo žal. 

Želim vam, da občutite srečo, ko se odločite za srčnost do sebe in drugih. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com