Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Brad Pittu se končno nasmiha sreča, ogrel se je za 21 let mlajšo

Objavljeno

V redu

Igralec Brad Pitt se je v zadnjih nekaj letih z nekdanjo ženo, 45-letno igralko Angelino Jolie, “vojskoval”.

Brad je bil celo v preiskavi, ker naj bi zlorabljal otroke, ker naj bi v njihovi prisotnosti izgubil nadzor, vendar je bil te obtožbe oproščen.

Po petih letih se je Bradu nasmehnila sreča, saj je dobil želeno soskrbništvo nad otroki, kot kaže pa se mu sreča nasmiha tudi drugje. Končno gre na bolje, poleg reševanja problema skrbništva tudi na ljubezenskem področju.

The Mirror piše, da je 57-letni igralec vrgel pogled na 21 let mlajšo igralko Andro Day, s katero se je spogledoval v zaodrju letošnjih oskarjev. 36-letna igralka je na podelitvi nosila zlato obleko z visoko režo, ki je segala do bokov, prav v njej pa naj bi očarala Brada. Vir je za tuje medije povedal, da naj bi bila Andra že nekaj časa na igralčevem radarju.

‘Izmenjali so si tudi telefonski številki. Možno je, da je bil njun pogovor samo profesionalen, toda Bradovi prijatelji že govorijo o tem, kako bi bila odličen pa. Mimogrede, preden je postala igralka, je Day zaslovela kot R&B pevka, zato je bila idealna za vlogo legendarne jazz pevke, ki jo je igrala v filmu ‘The United States Vs. Billie Holiday ‘in za katero je bila nominirana za oskarja.

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO