Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan Markle hoče roditi v tišini, priprave že potekajo

Objavljeno

V redu

Vojvodinja Meghan Markle in njen mož, 36-letni princ Harry, bosta poleti dobila drugega otroka. Za svojo punčko želita najboljše, zato se spogledujeta z idejo v skladu s scientološkimi navadami.

Vir blizu para je povedal, da si zakonca želita, da bi njuna hči na svet prišla s “tihim rojstvom”. Ustanovitelj scientologije L. Ron Hubbard namreč verjame, da bodo otroci zrasli v bolj zdrave ljudi, če se bodo rodili v miru in tišini, torej brez vpitja, joka, psovk vsega tega, čemur bodoče matere pogosto podležejo med bolečim porodom.

“Meghan in Harry čutita, da sta v svojem življenju preživela dovolj. Nestrpno se veselita novega začetka s svojo punčko in ji želita omogočiti, da pride na svet na čim bolj miren način ,” je povedal neimenovani vir za tuje medije. Povedal je, da se med Meganinim rojstvom zdravniki z njo ne bodo pogovarjali ali rekli ‘pritiskaj” in podobno. “Okolje mora biti mirno in tiho. Kar sliši o otrok med rojstvom, lahko vpliva nanj pozneje v življenju,” je še dodal.

Bo prvi kraljevski dojenček, ki se ne bo rodil v Veliki Britaniji. Poleg tega bo imela, če bo Meghan rodila v Kaliforniji tudi ameriško državljanstvo in tako bo deklica postala državljanka ZDA. Strokovnjak trdi, da je možno, da kraljevi par ne bo izbral naslova za svojo punčko, tako kot tega ni storil, ko se jim je rodil sin Archie. Tuji mediji pišejo, da bi ji lahko dodelili naziv “lady”. Zaradi tega so se že začela ugibanja, da bi lahko deklice dobile ime Diana, da bi jo lahko nagovarjali kot Lady Di, kot pokojno Harryjevo mamo.

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO