Domov Zanimivosti Oh, kako žalostno! Znana slovenska igralka sporočila, da je za vedno zaprl...

Oh, kako žalostno! Znana slovenska igralka sporočila, da je za vedno zaprl oči

Kako kruta je lahko usoda.

Znana in zelo priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je sporočila zelo žalostno novico. Svojim številnim spletnim prijateljem je razkrila, da so se morali posloviti od komaj skotenega oslička, ki ga je samica zavrgla. Kot je v svojem sporočilu razkrila igralka, se še vedno ne more soočiti s kruto naravo in zakaj se zgodi, da samice včasih svoje mladičke enostavno zavržejo. Povedala je, da so poskusili vse, kar je bilo v njihovi moči, a zaman. Osliček je zaprl oči.

“Nismo ga rešili, bila je težka noč. Proti jutri si ga nisem več upala pogledati.

Ves čas smo upoštevali veterinarjeve nasvete, osliček je pil kozje mleko, drugega na hitro nismo mogli najti.

Imeti živali je lepo, a prinaša veliko odgovornosti in soočanje z izgubami, ki jih težko razumeš.

Odkar živim na kmetiji se ne znam soočiti predvsem z dejstvom, da včasih živalske mame enkstavno zapustijo svoje mladičke. Pustijo jih v grabnu, sredi travnika…potem pa ta drobna, komaj rojena bitja mogoče uspejo prikrevsljati do črede, ki jih tudi izloči. Tega oslička so skoraj pohodili.

Velikokrat smo jih reševali, Lan in Eva sta veliko noči skoraj prespala v hlevu. A redko uspemo. Ker “ nekaj” ni prav, ker je nekaj narobe. Živali komunicirajo drugače, narava je lahko tudi trda in neusmiljena.

Včeraj sem po rahli tresavici in temperaturi njegovega telesca začutila, kako življenje odhaja. A sem odganjala te misli,« je med drugim zapisala. Njen celotni zapis, ki je res zelo žalosten, boste našli spodaj.

Foto: Facebook