Connect with us

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala s svojim podvigom. To, kar je storila, vam bo nagnalo strah v kosti

Objavljeno

on

Bi si vi upali storiti to, kar je storila ona?

Priljubljena in znana slovenska spletna vplivnica Teja Jugovic, ki ustvarja od umetniškim imenom Coolmamacitaa, je izvedla zares adrenalinski izziv. Odločila se je, da bo skočila iz 20 metrske skakalnice.

Kljub temu, da je priznala, da jo je zelo strah, je izziv izpeljala odlično.

»@karmen_meze : “Ej, ti si zihr tok usekana, da bi skočila iz skakalnice.”
Jst: “OMG to sem si vedno želela. Valda.”
In vsa navdušena grem razlagat, kaj bom jst nrdila, adrenalin dela, hormon sreče je na Triglavu. Potem pa realnost udar in se spomnm, da mi je to vedno blo totalno nepredstavljivo. Kako to oni kr lahko. Se kr spustijo in skočjo in še huj. Pridem pod skakalnco, pol pa prpa. Ampak potem ni več poti nazaj. Ker če ne bi tega nrdila, bi se od sramu požrla. Če neki rečem to nrdim. To sm jst. Teja, ki premika meje. Teja, ki probava nove stvari. Teja, ki kljub strahu gre in spelje zadevo do konca. A je estetsko? Ne lih Je pa iz srca,«
je zapisala na Instagram poleg posnetka, ki ga je delila med svoje spletne prijatelje.

Ti so se odzvali in ji množično čestitali za pogum.

Posnetek, ki vas bo zagotovo navdušil, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals