Domov Življenjski Stil Nika Ambrožič Urbas: “Sem sredi zanimivega procesa …”

Nika Ambrožič Urbas: “Sem sredi zanimivega procesa …”

Modna strokovnjakinja in sodnica priljubljenega šova Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas je pred veliko dilemo. Kot je sama zapisala na družbenem omrežju Instagram, je sredi velikega procesa in to tudi razložila tako, kot zna le ona:

Sem sredi zanimivega procesa, ki sem se ga najprej bala, zdaj pa v njem uživam! Odločila sem se namreč za nove zavese
~
Tisti, ki prav tako kot jaz zdajle opremljate svoje stanovanje veste, koliko časa je potrebnega, da se izbere prave zavese. Tako sem tudi sama obredla vse priporočene ali na novo odkrite naslove za notranjo opremo. Ampak šele, ko sem vstopila v salon @Velana_living sem začutila tisti klik.
Če še niste obiskali tega izjemnega prostora (njihov salon je na Šmartinski 52 v Ljubljani) potem vam to toplo priporočam. Navdušeni boste. Sploh nisem mogla verjeti koliko lepih stvari imajo! Pravzaprav me je Velanina prefinjena izbira zaves tako navdušila, da sem celoten potek izbiranja tudi posnela in komaj čakam, da to izkušnjo delim tudi z vami.
Moje stanovanje bo končno tako šik, kot si že dolgo želim!”

View this post on Instagram

Sem sredi zanimivega procesa, ki sem se ga najprej bala, zdaj pa v njem uživam! Odločila sem se namreč za nove zavese ??? ~~~~~ Tisti, ki prav tako kot jaz zdajle opremljate svoje stanovanje veste, koliko časa je potrebnega, da se izbere prave zavese. Tako sem tudi sama obredla vse priporočene ali na novo odkrite naslove za notranjo opremo. Ampak šele, ko sem vstopila v salon @Velana_living sem začutila tisti klik. ? Če še niste obiskali tega izjemnega prostora (njihov salon je na Šmartinski 52 v Ljubljani) potem vam to toplo priporočam. Navdušeni boste. Sploh nisem mogla verjeti koliko lepih stvari imajo! Pravzaprav me je Velanina prefinjena izbira zaves tako navdušila, da sem celoten potek izbiranja tudi posnela in komaj čakam, da to izkušnjo delim tudi z vami. Moje stanovanje bo končno tako šik, kot si že dolgo želim! ? . . . #velanaliving #popolnonepopolna #homedecor #homeinspiration #interiordesign #interiordesignlovers #finditstyleit #dream_interiors #designgoals #interiorstyling #cornersofmyworld #pursuepretty #seeksimplicity #nothingisordinary #flashesofdelight #everysquareastory #makeitblissful #nikaurbas

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

Tako kot ima rada Ambrožič Urbasova urejeno in modno stanovanje, pa vedno in povsod brezhibno poskrbi tudi zase. Vedno modna in urejena Nika – takšno imamo radi!

View this post on Instagram

Lepa, mladostna…bravo @vichyslovenija za vrhunsko formulo, ki mojo kožo tako učinkovito vlaži, da ta ohranja vitalnost! Serum Minéral 89, ki je hkrati tudi booster je postal prava senzacija med lepotnimi poznavalkami ? Mene navdušuje zaradi bogate vsebnosti hialuronske kisline, ki še naprej ostaja moja najljubša sestavina v negovalnih izdelkih. ☝?Kaj pa šele to, da ob nakupu kateregakoli izdelka @vichyslovenija v lekarni prejmeš tudi tole prekrasno dizajnersko torbico, ki je kot nalašč za dopolnitev šik poletnega looka! Obožujem prefinjene torbice v katere lahko spravim kozmetiko, ličila ter ostale male dragocenosti. Že veš kaj boš spravila v svojo? ⚘⚘⚘ #VichySummerBeauty #Mineral89 . . . #aboutalook #pursuepretty #thatsdarling #beautylover #fiercesociety #howyouglow #darlingdaily #myunicornlife #beautiful #lookoftheday #mylook #picoftheday #pretty #makeuplook #nikaurbas #beautyguru

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

Foto: Facebook