Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan Markle je vendar imela prste zraven pri odkrivanju Dianinega kipa

Objavljeno

V redu

Na vrtu palače Kensington so včeraj odkrili spomenik v čast in spomin na ljubljeno Lady Di.

Včeraj, če bi bila še živa, bi ljubljena princesa Diana praznovala 60. rojstni dan. Ob tej priložnosti sta njena sinova, princa William in Harry, v palači Kensington odkrila kip v spomin na svojo tragično preminulo mater, srečanje že dolgo ločenih bratov pa je trenutno ena izmed tem, ki jo domači in tuji mediji najbolj pokrivajo. In čeprav je bilo prej znano, da bosta pri odkritju spomenika prisotna le William in Harry, brez žena Kate Middleton in Meghan Markle, je kraljevski strokovnjak za The Sun razkril, da je imela prste v vsem tudi vojvodinja Meghan, žena princa Harryja.

39-letna nekdanja igralka je namreč v ZDA ostala z dveletnim Archiejem in enomesečno Lilibet Diano, medtem ko je Harry odpotoval domov, da bi odkril materin spomenik, a Angela Levin zdaj trdi, da se Meghan ni povsem izognila slovesnosti, ker naj bi sodelovala pri pisanju govora, ki ga je imel Harry včeraj ob odkritju Dianinega kipa. “Poslušanje Harryjevega govora je zvenelo, kot da govori Meghan,” je pojasnil znanec kraljeve družine in dejal, da je Harry govor gotovo napisal s pomočjo svoje žene Meghan, zaradi česar se je počutil, kot da je tudi ona tam z njim.

Uradna izjava bratov ob odkritju materinega spomenika se glasi: “Danes, na dan, ko bi najina mati praznovala 60. rojstni dan, se spominjava njene ljubezni, moči in značaja, lastnosti, ki so njena sila dobrote po vsem svetu in s tem je mnogim polepšala življenje. Vsak dan si želiva, da bi bila tukaj, z nami, in zato upava, da bo ta kip za vedno videti kot simbol njenega življenja in zapuščine. “

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO