Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Bi verjeli, da je Tanja Žagar dopolnila že toliko let? Mi smo šokirani

Objavljeno

V redu

Ne, svojih let nikakor ne kaže.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je včeraj praznovala rojstni dan.  Oglasila se je tudi preko družbenega omrežja in zapisala, da se poslavlja od trojke in da daje priložnost štirici.

»V življenju noč in dan, vsak si piše svoj roman, moji pravi, da želi z mano si čimveč strani…in tako se je odločila moja “številka 3”, da se danes od mene poslovi. Z lepimi spomini sem ji pomahala in zdaj bom štirici priložnost dala. Verjamem, da me čaka še veliko zgodb, izzivov in novih poti, a meni najbolj je pomembno to, da mi “tiho, tiho čas beži”  z ljudmi, ki jim tako rada zapojem “hvala  ker si ob meni ti”. Vsem pošiljam 40 poljubčkov! Vesela slavljenka!!!,« je zapisala. Mnogi so seveda presenečeni, Žagarjeva nikakor ne kaže svojih let, videti je veliko mlajša.

Iskrene čestitke pa želimo tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals