Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Umrla svetovno znana legenda iz igralskega sveta

Objavljeno

V redu

Znan je bil po številnih vlogah. Zaigral je v filmih in serijah …

V 95. letu starosti se je poslovil svetovno znani igralec Joe Turkel, ki je zaigral v kar 140 vlogah. Znan je predvsem po kultnem Izžarevanju ter Iztrebljevalcu Ridleyja Scotta.

Igralec je umrl v bolnišnici St. John v Santa Monici v ponedeljek, njegovo smrt pa je nekaj dni kasneje potrdil njegov predstavnik za The Post.

V svoji dolgi karieri je zaigral v številnih filmih in serijah, med njimi tudi v filmih  King Rat, The Sand Pebbles, The St. Valentine’s Day Massacre, Tormented, The Boy and the Pirates, Village of the Giants in serijah The Life and Legend of Wyatt Earp, Sky King, Tales from the Darkside, The Lone Ranger, S.W.A.T, Adam-12, Ironside, The Andy Griffith Show, Ben Casey, The Untouchables, Dragnet, Miami Vice in Bonanza, piše portal 24ur.com.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals