Ojej, kaj se je zgodilo Špeli Grošelj?!

Zdi se, da odkar je slovenska pevka in voditeljica Špela Grošelj samska, uživa sto na uro. Skoraj vsak dan se svojim oboževalcem in sledilcem oglasi preko družbenega omrežja Instagram in objavlja svoje morske fotografije. Med njimi tudi takšne, na katerih zapeljivo pozira v kopalkah. Več kot očitno je, da se ima Špela to poletje zares lepo.

A nesreča nikoli ne počiva. In doživela jo je tudi Grošljeva. Pred dnevi se je ob morju družila z dolgoletnim prijateljem, pevcem Domnom Kumrom, skupaj sta tudi deskala. A za Špelo se poskus deskanja ni dobro končal, saj je ob padcu udarila v desko s takšno močjo, da je utrpela poškodbo na glavi. Pritekla je kri, Domen je svojo prijateljico odpeljal na urgenco, kjer je dobila štiri šive čez rano na glavi. K srečni se je vse dobro končalo in Špela je po poškodbi svoje sledilce pomirila s fotografijo, na kateri je že nasmejana.

Dolgoletno prijateljstvo je potrebno negovati…❤️ in midva @spelagroselj s tem nimava težav…😊 vsake toliko časa se srečava in noro zabavava, tokrat pa je Špela s svojo navihanostjo poskrbela za še dodatno popestritev, da sem jo moral odpeljati v ambulanto po šive na glavi,” je zapisal Domen in objavil na Instagramu fotografijo, na kateri sta skupaj s Špelo.

Špela pa je na svoj Instagram račun dodala zabaven posnetek, s katerega je razvidno, da se ima v družbi Domna Kumra zares lepo. Smeha jim ne manjka.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com