Preberite učinkovit recept, s katerim boste pospešili prebavo in hitreje shujšali

<div id="midasWidget__r92"></div>

V prispevku najdete zelo učinkovit nasvet, s katerim boste v enem samem dnevu naredili veliko spremembo za svoje zdravje. Pomagal vam bo, da se rešite odvečnih kilogramov in pospešite metabolizem.

Ta zdravilni in naravni zeleni napitek je zelo priljubljen med vsemi, ki se želijo znebiti odvečnih kilogramov, ki želijo urediti prebavo in očistiti organizem strupenih toksinov.

Potrebovali boste le zeleni čaj in mleko. Če ne pijete kravjega, lahko uporabite tudi kozje ali mandljevo mleko.

S tem pripravkom lahko izgubite do štiri kilograme, a zelo pomembno je, da pri tem pazite tudi na zdravo prehrano. Ko se boste torej lotili te kure, spremenite tudi način prehranjevanja, da bodo učinki res opazni.

Kuro lahko izvajate dvakrat mesečno, je pa prav, da se o tem posvetujete tudi s svojim zdravnikom.

Za zdravilni pripravek boste potrebovali dve žlički zelenega čaja in liter in pol mleka.

Skuhajte mleko, nato ga pustite, da se nekoliko ohladi. Ko je mlačno, mu dodajte dve žlici zelenega čaja, pokrijte in pustite 20 minut. Nato precedite in pijte ta napitek preko celega dneva. Popijte po eno skodelico vsaki dve uri. Ta napitek je tudi močan diuretik, zato boste bolj pogosto hodili na stranišče.

Vmes lahko pijete le navadno vodo. Naslednji dan pričnite jesti lahko hrano, pripravite si lahko kuhano sadje ali zelenjavo, zelenjavno juho, riž in podobno. Nato nadaljujte z zdravim načinom prehranjevanja in hitro boste opazili spremembe na telesu, pri počutju in zdravju!

Zeleni čaj z mlekom je odlična pomoč pri hujšanju. (foto: Shutterstock)

Foto: Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice