Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 2. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 2. 9. 2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan.

»Nasmehnite se ljudem in svet bo lepši.«

Dan je primeren za usmerjanje pozornosti v družinske odnose, za romantične zveze, za lahkotno druženje, za osebno nego in razvajanje, za velikodušno pomoč.

Danes bo do izraza prišla vaša očarljivost, prijaznost, senzibilnost in sposobnost empatije. Nagnjeni boste k sodelovanju in radi boste pomagali drugim.  Vsi, ki potrebujete pomoč, danes je primeren dan, da se obrnete na zdravniško, socialno, terapevtsko, humanitarno pomoč. Bolj kot kdajkoli, danes boste najverjetneje uslišani, če boste le povedali, kaj potrebujete.

Doma boste uživali pri domačih opravilih, skrbi za sebe in za bližnje, pri nakupovanju hrane in kuhanju. Ker boste bolj nežni in razumevajoči, se boste pripravljeni razdajati svojim domačim čez vse meje. In še zelo vztrajni boste pri tem. Enostavno ne boste znali reči “ne”. Pazite na to, da v vas ne vzbujajo občutkov krivde.

Danes boste bolj podvrženi zaskrbljenosti in omahljivosti. Težko boste prenašali občutke osamljenosti. Nujen vam bo občutek, da nekomu pripadate. Če nimate nikogar od domačih v bližini, se potrudite in pojdite v družbo. Sprostili se boste v veselih ritmih glasbe, morda celo zaplesali, v skupinskem ustvarjanju, ob ogledu filma ali v lahkotnem klepetu.

Dan je primeren tudi za skrb za zdravje, razvajanje in nego telesa. Morda si privoščite masažo, savnanje, kozmetične in frizerske storitve,…

Vaša zasanjanost in odklop od stvarnosti nista primerna za načrtovanje česarkoli. Pokažite naklonjenost in čustva svojemu partnerju in uživajte v romantičnih trenutkih. 

Bodite v stiku s svojimi čustvi in uživajte v »tukaj in sedaj«. Lep dan vam želim.  

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya