Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Priznana hollywoodska igralka neprepoznavna, a do cilja ima še osem kilogramov

Objavljeno

V redu

Ameriška igralka in komičarka Rebel Wilson vztraja pri zdravem načinu življenja. Leto 2020 je proglasila za leta zdrave prehrane in redne vadbe. In to se ji je vsekakor obrestovalo, saj je danes igralka videti povsem drugače. Rebel ima do cilja le še osem kilogramov. Dejala je, da si želi doseči težo 75 kilogramov, zastavljeni cilj pa bi rada uresničila do konca letošnjega leta.

S hujšanjem je pričela v začetku letošnjega leta. Lotila se ga je preudarno in počasi. Najprej je le redno hodila na sprehode, ko pa so odvečni kilogrami pričeli kopneti, je z osebnim trenerjem dodajala na dnevni seznam še druge vadbe. Tako je poleg zdravega prehranjevanja pričela še s treningi fitnesa in kardio vadbe.

Čeprav ni znano, koliko kilogramov je imela priljubljena igralka, ko se je odločila za drastično spremembo, pa je sedaj po fotografijah jasno videti, da se je dobesedno prepolovila. Poglejte si na spodnjih fotografijah, rezultati so zares lepo vidni!

Rebel Wilson nekoč:

View this post on Instagram

Valentine’s Day 2019!!! ISN’T IT ROMANTIC?

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Rebel Wilson danes:

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Opa, ali je Tanja Žagar kar gola v postelji? Sedaj je to tudi pokazala

Objavljeno

V redu

Avtor

Z nasmehom do ušes je pokazala, kaj nosi v postelji.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je preko svoje Instagram zgodbe tokrat oglasila z razkritjem, kaj najraje nosi za v posteljo.

»Občutek je tak, kot da nimaš nič na sebi,« je v smehu priznala in pokazala svojo poletno pižamo. Mi pa smo opazili tudi, da je mlada mamica dveh majhnih otrok, sina Karla in hčere Marine, že nazaj v top formi. Njena postava je čudovita.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: V hudi nesreči umrla mlada slovenska športnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Tragična nesreča se je zgodila na pripravah …

Kot poroča portal Siol, je na pripravah na Norveškem umrla komaj 19-letna Hana Mazi Jamnik, ki je bila članica slovenske A-reprezentance v teku na smučeh. Javnost so o njeni smrti obvestili iz Smučarske zveze Slovenija, prosijo za spoštovanje zasebnosti njenih domačih.

»Hana Mazi Jamnik je bila ena od najbolj perspektivnih tekmovalk v smučarskem teku, odlična pa je bila tudi v rolkarskem teku.

Lani je na svetovnem prvenstvu na tekaških rolkah na prelazu Lavazze in v Zianu v Italiji osvojila zlato in srebrno odličje v mladinski konkurenci. Naslov svetovne mladinske prvakinje je osvojila v drsalni tehniki, naslov podprvakinje pa v klasični tehniki,« med drugim še poroča omenjeni portal.

Iskreno sožalje svojcem.

Foto: facebook

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, ta želeni slovenski pevec nič več samski! Kdo je njegova nova lepotica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Če smo ravnokar pisali o tem, da je samski, sedaj ni več tako.

Najmlajši član priljubljene skupine Čuki, Miha Novak, je očitno ponovno zaljubljen do ušes. Pred nekaj meseci smo pisali, da je končal svojo zvezo z Lili Rodošek, takrat je za revijo Lady dal tudi izjavo: »Ja, res je, z Lili nisva več skupaj. Najine poti so se razšle, a o tem ne bi želel javno razglabljati

Sedaj pa portal njena piše, da je ponovno srečen v ljubezni. Njegova nova srčna izbranka naj bi bila simpatična Lea Slapar, s katero sta skupaj dopustovala tudi na Kreti.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals