Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Špela Grošelj iskreno povedala, zakaj je še vedno samska

Objavljeno

V redu

Vztraja pri svojih kriterijih.

Priljubljena pevka Špela Grošelj, ki je imela nekaj lepih in srečnih zvez, je trenutno samska. In kot je iskreno zapisala na svoj Instagram račun, ji je nekdo dejal, da bi morala spustiti kriterije, če si želi ljubezni.

A lepa svetlolaska meni, da to ni pravi način za iskanje ljubezni.

Dons mi je en moj člov’k reku, da bom morala “kriterije spustit”, če bom želela bit še kdaj v dvoje. 🙄 Oh, c’mon! 🤦🏼‍♀️ Ko gre za ljubezen, ne verjamem v “spuščanje kriterijev” in v racionalne odločitve, samo zato, da ne bom ostala sama… Stremim k temu, da bo moj partner ljubeč, zabaven, da bo razumel mojo strast do dela, ki ga opravljam, da mi ne bo odžiral hrane, si bo želel družino, me bo sprejel tàko kot sem in, da bo med nama vladalo zaupanje in spoštovanje. 😇 Pa valda kemija, ki je lepilo partnerskega odnosa in ločuje ljubimce od prijateljev. 😈

In, ne. Ne bom spustila kriterijev samo zato, da bom v dvoje. Ne. No. Nein. Nei,” je iskreno zapisala.

Ima prav? Kaj menite vi?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals