Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ula Furlan delila boleč spomin iz otroštva

Objavljeno

V redu

Hči Miše Molk je med svoje oboževalce delila spomin. Preberite, kaj se ji je zgodilo …

Hči prve dame slovenske televizije, Miše Molk, Ula Furlan je na družbeno omrežje Instagram dodala boleč spomin iz svojega otroštva. Opisala je, kako je v šoli nesrečno padla, se močno udarila in si celo izbila zob.

Prvi razred, glavni odmor. Kot bi na šus odprl pipo, smo se zlili čez dvojna vhodna vrata po dvorišču, ki se mi je takrat zdelo veliko kakor ploščad Cankarjevega doma. Letele so žoge, za basket in med dvema ognjema, napenjali so se gumitwisti, teklo in kričalo se je, kar tako.

Lovili smo se, starejši in mlajši, se opazovali, kdo so tisti »ta veliki in kul« in kdo smo ta »novi škorčki«. Dirjali smo, se drenjali, se skušali uloviti za rame ali zbežati.

Ti loviš, aaaaa.

Pihalo mi je v obraz, pogled so mi zapletali lasje, ker sem gledala, kako daleč je roka, ki se me skuša dotaknit in me pofočkat – od zadaj, in ker sem gledala, katere vse žoge in ostale športne ovire me znajo spodnesti, od spredaj.

In, voila, trenutek nepozornosti, trenutek precenjenega zmršenega pogleda in gumitwist razdalje.. in sem letela. Ne zbita iz igre od žoge, zbita iz igre zaradi gležnja zapletenega v napeto fluorescentno zeleno elastiko.

Ja – pon – ska.

Bam. In auwa. In koleno. In solze. In štala.

Poberem se in odhitim proti stranišču. Že itak, sramota, pred celo šolo, med glavnim odmorom sem jo nezanemarljivo ubrisala po tleh. Zdaj pa še nekaj na pol kracam proti vhodu, šepam.

Še par visokih stopnic in varno zaledje prazne glavne šolske avle bi me lahko najhitreje potolažilo in objelo. Ampak, ne.

Ej, zob imaš na ustnici, zaslišim za sabo. – Ha? Zob imaš na ustnici. – Ja, valda, no. Še to.” je nazorno opisala Ula.

Imate tudi vi spomin na kakšno nesrečo iz otroštva?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals