Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Oglasil se je Majin slavni brat in pojasnil svojo resnico o prepiru. To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Resničnostni zvezdnik je povedal svojo plat zgodbe o prepiru s sestro, ki tekmuje v letošnji Kmetiji.

Razkrito je, da je glava družine Maja Triler sestra Nika, ki smo ga v Kmetiji gledali pred nekaj leti. Takrat je tekmoval skupaj z Aneto, s katero pa sta spletla tudi lepe prijateljske vezi.

Ko je Maja ugotovila, da je letos Aneta med izzivalci in tudi njena konkurenca, se je dotaknila tudi boleče teme, s svojim bratom Nikom namreč nima stokov. Med drugim je povedala, da ne pozna njenih dveh otrok, četudi jima je stric, da pa je pripravljena na pogovor z njim in da bi sprejela tudi njegovo opravičilo.

A vsaka zgodba ima dve plati. Portal žurnal24 je raziskal drugo plat, poklicali so Nika, ki je dejal, da sestri ne more oprostiti družinskega spora, v katerem je bilo tudi fizično nasilje.

»Sicer pa je ona tista, ki je prepovedala stike z nečaki. Po tem, ko je rodila, se je še dvakrat ali trikrat vrnila domov, pomagali smo ji, a ko ti nekdo že tolikokrat zarije nož v hrbet, mu težko oprostiš,« je med drugim pojasnil za omenjeni portal.

Maja s svojim bratom Nikom nima stikov.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) končno razkrila svojo dobro varovano skrivnost

Objavljeno

V redu

Avtor

Odločila se je, da je čas, da ga pokaže …

Zagotovo se še spomnite Nine Jug, ki smo jo gledali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. Njena zveza z Domnom, ki sta se tam spoznala, se ni obnesla, Nina je svojo srečo našla drugje. Zelo kmalu potem ko so kamere ugasnile, je namreč spoznala moškega, s katerim je še danes in s katerim načrtujeta, da bosta v kratkem zaživela skupaj.

»Vidiva se vsak dan, uživava življenje, kolikor se le da, mogoče včasih malo preveč,,« je razkrila za Metropolitan.si, dodala pa, da veliko o njemu ne bo povedala, saj ne želi, da preveč govori o njuni zvezi. Razkrila je, da mu je ime Nejc in da je z njim ponovno začela verjeti v pravo ljubezen.

Nina in njen Nejc (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals