Numerološka usmeritev dneva: Petek, 2. 10. 2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

Pričakovanja se umaknejo, ko polno doživljaš sedanji trenutek.” Tjaša Dorelay

Današnji  petek  je dan miru, harmonije, prijateljstva, pomoči. Pomembne bodo vaše želje po druženju in združevanju v ljubezni in zakonu. Ne odlašajte, če vas odnos z nekom osrečuje. Samskim se lahko zgodi usodno srečanje z nekom.

Nagnjeni boste k sodelovanju in pomoči drugim, saj bodo poudarjene socialne in humanitarne vrednote. K ljudem boste bolj kot ne pristopali s toplino v srcu, z razumevanjem in sočustvovanjem. Samote danes ne boste prenašali, prav tako boste kdaj morali reči “ne”.

Današnji dan vzpodbuja angažiranje v poklicih, kjer lahko pomagate drugim. To vam bo dalo občutek vrednosti, izpolnjenosti in samozavesti.

Današnji dan preživite z vsemi tistimi, ki jih imate radi. Pokličite po telefonu osebo, ki vam je pri srcu, a že dolgo niste bili v stiku z njo. Presenetite ostarelo sosedo s šopkom rožic ali s škatlo domačih piškotov. Dan je namenjen pozornosti do sebe in drugih. Morda si privoščite masažo, posebno kopel, sedenje v tišini in meditiranje.

Manj skrbite in več ljubite: prerodili se boste. Današnji dan je dan usodno določenih dogodkov, zato ne planirajte.

Ključ je v razvijanju neodvisnosti  posameznika v odnosu z nekom.

Veliko ljubezni vam želim danes.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com