Kontaktirajte nas

Zabava

Sabina Mlakar po šovu ujela sanjskega moškega!

Objavljeno

V redu

Medtem ko jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, se Sabina Mlakar greje v objemu moškega, ki ji je po koncu snemanja oddaje spodnesel tla pod nogami …

Spremljate šov Ljubezen po domače? V 4. sezoni se za srce Janeza Marna bori tudi dobro znana kmetica Sabina Mlakar, ki bo poskrbela, da bodo nedeljski večeri še posebej pestri. Sabina se je za sodelovanje v priljubljenem šovu odločila z namenom, da se javnosti pokaže v drugi luči in hkrati spozna moškega, o kakršnem je že od nekdaj sanjarila. A gospoda pravega je pravzaprav ugledala šele tedaj, ko so soji žarometov ugasnili. Ker vesele novice ne more več zadržati zase, je sklenila, da nam predstavi svojo veliko ljubezen, 50 – letnega glasbenika in gostinca Franca Praha.

»Tako dolgo sem si želela ob sebi imeti takšno osebo, zdi se kot da me je bog uslišal in mi ga poslal. Iz srca sem hvaležna, da je sreča stopila na mojo stran, saj so se mi uresničile dolgoletne sanje. Moj izbrani princ je Franc, zelo sem ponosna nanj. Je delaven, spoštljiv, prijazen, ustvarjalen, nadarjen za glasbo in delo z rokami, pa še razume me, kar se mi zdi najbolj pomembno. Ob njem se dobro počutim, lepo mi je, srečna sem. On je moj sanjski moški,« nam je zaupala Sabina, ki skupaj s Francem skrbi za polne želodčke in zabavo gostov v vse bolj priljubljeni brunarici na Bregu ob Savi.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Kmetija: Ojoj, zaradi boja v areni prihitela zdravniška pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj se dogaja s tekmovalcema? Kako močno sta se poškodovala?

V areni sta se tokrat spopadla Jan in Ivan. Ta pa je bila najtežja do sedaj. Dvoboj, v katerem sta se spopadla, je oteževalo tudi deževno vreme, zaradi tega so bila tla spolzka. A to ni oviralo tekmovalcev, oba sta se srdito borila, pa tudi plačala ceno, saj sta se poškodovala.

»Dež seveda otežuje ta spopad titanov, tla so mokra, a borca se ne predata,« je dvoboj v areni komentirala voditeljica Natalija.

Oba tekmovalca bosta v borbi dala vse od sebe, a žal se bo moral eden posloviti od glavne nagrade. Se pa bo pridružil porotnikom.

Kaj o zmagovalcu arene menita Tom in Aljaž? Priznavata, da bo finale zaradi njega zelo napet in zanimiv.

Kdo je četrti finalist?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Karin razkrila, kaj jo je po prihodu iz šova zelo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega res ni pričakovala in sedaj želi priti temu do konca.

Na posestvo bodo prispeli porotniki. To so Denis, Maja, Aneta, Karin in Manja.

Karin je v kamero povedala, da je bila šokirana nad določenimi, ko je odšla domov, ko se je vrnila, pa v Kmečkem listu prebrala, kaj so o njej govorili.

»Ne vem, kaj naj si misim o besedah, da me je Manja obrnila v kajži, ko sva bile,« je komentirala Aljaževo izjavo, dodala: »Šokirale so me tudi besede od Anete, ko piše notri, da sem jo razočarala, ona pa mi je zaupala.«

Karin je sklenila, da se bo o vsem tem pogovorila in razčistila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals