Kontaktirajte nas

Zabava

Sabina Mlakar po šovu ujela sanjskega moškega!

Objavljeno

V redu

Medtem ko jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, se Sabina Mlakar greje v objemu moškega, ki ji je po koncu snemanja oddaje spodnesel tla pod nogami …

Spremljate šov Ljubezen po domače? V 4. sezoni se za srce Janeza Marna bori tudi dobro znana kmetica Sabina Mlakar, ki bo poskrbela, da bodo nedeljski večeri še posebej pestri. Sabina se je za sodelovanje v priljubljenem šovu odločila z namenom, da se javnosti pokaže v drugi luči in hkrati spozna moškega, o kakršnem je že od nekdaj sanjarila. A gospoda pravega je pravzaprav ugledala šele tedaj, ko so soji žarometov ugasnili. Ker vesele novice ne more več zadržati zase, je sklenila, da nam predstavi svojo veliko ljubezen, 50 – letnega glasbenika in gostinca Franca Praha.

»Tako dolgo sem si želela ob sebi imeti takšno osebo, zdi se kot da me je bog uslišal in mi ga poslal. Iz srca sem hvaležna, da je sreča stopila na mojo stran, saj so se mi uresničile dolgoletne sanje. Moj izbrani princ je Franc, zelo sem ponosna nanj. Je delaven, spoštljiv, prijazen, ustvarjalen, nadarjen za glasbo in delo z rokami, pa še razume me, kar se mi zdi najbolj pomembno. Ob njem se dobro počutim, lepo mi je, srečna sem. On je moj sanjski moški,« nam je zaupala Sabina, ki skupaj s Francem skrbi za polne želodčke in zabavo gostov v vse bolj priljubljeni brunarici na Bregu ob Savi.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Zagotovo se spomnite Erike in Damijana Smolaka iz Ljubezni na seniku! Kaj se z njima dogaja danes?

Objavljeno

V redu

Avtor

Deset let je že minilo od njune poroke. Sta še vedno skupaj?

Erika in Damijan Smolak sta se našla in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku. Zagotovo se ga spomnite, vodila ga je Saša Lendero, par pa je s svojo ljubeznijo pridobil številne oboževalce.

Po poroki se jima je rodila hči Klara, skupaj so zaživeli na Damijanovi kmetiji. Pa danes?

Družina je še vedno zelo srečna, Erika in Damijan vodita domačo turistično kmetijo in priznavata, da imata dela čez glavo. Njuna hči Klara pa je dopolnila že 9 let.

Kako čas beži, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Prihaja Joži tudi v novo sezono šova Ljubezen po domače?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vse kaže tako …

Joži Lesiček se v resničnostno oddajo komercialne televizije ne prijavlja, ker bi si želela ljubezni ali moškega prijatelja, s katerim bi preživela jesen življenja. Čeprav se ji iz ust zlahka skotali kakšna zabeljena o seksu in prav nič sramežljivo nameni tudi kakšen sočen poljub, pa je v resnici zanjo vse skupaj zgolj oblika kratkočasenja. Kot je Joži pojasnila medijem, s prijavo v šov le preganja dolgčas in išče zabavo.

»Prvič sem šla iz dolgočasja, ker sem upokojena in imam 24 ur na dan časa, drugič pa, ker sem videla Mirka, kako je opletal s kitaro, in si rekla: ta je pa za vice, se bomo malo nasmejali. Rada se družim in sem vesela, rada vidim, da so tudi drugi srečni, in sem se odločila poskusiti še enkrat. Prijavila sem se in so me sprejeli,« je za svet24 pojasnila 71-letna upokojenka in potrdila, da se bo prijavila še večkrat. Ali jo bomo spremljali v novi sezoni, je torej odvisno zgolj od tega, ali jo bodo sprejeli.


Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: So razkrinkali Sanjskega moškega in pokvarili šov?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pojavljajo se namigi in razkritja, ki bi utegnili pokvariti prihajajoči šov Sanjski moški.

Javnost in mediji še vedno vneto ugibajo, kdo je Sanjski moški, ki se skriva pod belo masko. Na družbenih omrežjih se pojavljajo tudi namigi in celo razkrivanje obraza mladeniča, ki bo postal junak nove sezone.

A vse, kar lahko zasledite, seveda ne drži. Kot so nam v minulih dneh že pojasnili na POP TV, namreč novega akterja za oddajo Sanjski moški še niso izbrali. Slednje so na portalu njena.si preverili znova in se tako prepričali, da tudi v teh dneh izbora še niso zaključili. Komisija se namreč še vedno odloča, koga izmed prijavljenih kandidatov bodo določili za obraz 2. sezone. 

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals