Kontaktirajte nas

Zabava

Sabina Mlakar po šovu ujela sanjskega moškega!

Objavljeno

V redu

Medtem ko jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, se Sabina Mlakar greje v objemu moškega, ki ji je po koncu snemanja oddaje spodnesel tla pod nogami …

Spremljate šov Ljubezen po domače? V 4. sezoni se za srce Janeza Marna bori tudi dobro znana kmetica Sabina Mlakar, ki bo poskrbela, da bodo nedeljski večeri še posebej pestri. Sabina se je za sodelovanje v priljubljenem šovu odločila z namenom, da se javnosti pokaže v drugi luči in hkrati spozna moškega, o kakršnem je že od nekdaj sanjarila. A gospoda pravega je pravzaprav ugledala šele tedaj, ko so soji žarometov ugasnili. Ker vesele novice ne more več zadržati zase, je sklenila, da nam predstavi svojo veliko ljubezen, 50 – letnega glasbenika in gostinca Franca Praha.

»Tako dolgo sem si želela ob sebi imeti takšno osebo, zdi se kot da me je bog uslišal in mi ga poslal. Iz srca sem hvaležna, da je sreča stopila na mojo stran, saj so se mi uresničile dolgoletne sanje. Moj izbrani princ je Franc, zelo sem ponosna nanj. Je delaven, spoštljiv, prijazen, ustvarjalen, nadarjen za glasbo in delo z rokami, pa še razume me, kar se mi zdi najbolj pomembno. Ob njem se dobro počutim, lepo mi je, srečna sem. On je moj sanjski moški,« nam je zaupala Sabina, ki skupaj s Francem skrbi za polne želodčke in zabavo gostov v vse bolj priljubljeni brunarici na Bregu ob Savi.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znani obraz resničnostnih šovov sedaj objema takega lepotca

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svojo veliko ljubezen.

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatične Patricije Harl, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Potegovala se je za srčno naklonjenost mlajšega, nato pa še starejšega Jureta. V šovu ljubezni žal ni našla, jo je pa kasneje. Ima pa simpatično dekle še eno veliko ljubezen, to je ljubezen do živali, zato ni nič nenavadno, da rada pokaže tudi svoje pasje prijatelje.

»Mamin fant,« je zapisala poleg dveh fotografij, ki ju je dodala na svoj Instagram račun.

Res je lepotec ta njen pasji prijatelj, kajne?

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals