Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Umrl komaj 19-letni sin znanega britanskega igralca

Objavljeno

V redu

Tako kot njegov slavni oče se je tudi on ukvarjal z igro …

V medijih se je razširila žalostna novica, da je umrl Archie Lyndhurst, sin Lucy Smith in igralca Nicholasa Lyndhursta, ki smo ga lahko spremljali v zelo priljubljeni humoristični seriji Samo bedaki in konji (Only Fools and Horses), kjer je igral lik Rodneya.

Archieja so našli na njegovem domu, a žal so bili reševalci prepozni. Po poročanju medijev naj bi umrl po kratki bolezni, v prihodnjih dneh pa bo stekla tudi podrobnejša preiskava.

Kot je nekoč v intervjuju dejal Nicholas, naj bi njegov sin podedoval »igralski gen«. Pred leti je nastopil kot Ollie Coulton v situacijski komediji So Awkward in v seriji Bad Education. Bil je v zvezi z igralko Nethro Tilakumara, pa poroča portal 24ur.com.

View this post on Instagram

“No matter where life takes me find with smile” – Mac Miller 🖤

A post shared by Archie Lyndhurst (@archie_lyndhurst) on

View this post on Instagram

🌻

A post shared by Archie Lyndhurst (@archie_lyndhurst) on

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Tudi ta priljubljena novinarka zapušča POP TV. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Sporočila je, da odhaja, njeni sodelavci so žalostno zapisali to.

Kot poročajo Slovenske novice, POP TV zapušča še ena zelo znana in priljubljena novinarka Tanja Divac. Kot poroča omenjeni portal, se novinarka seli v Azijo. Divac je bila kar 14 let novinarka POP TV, njene prispevke smo lahko gledali v priljubljenem POP IN-u.

»Danes smo malo žalostni … Tanja Divac, naša divja, pridna, zagnana, zabavna, prijetna, sočutna, dobra novinarka, nas zapušča. V službi je bila vedno pripravljena na vse, zdaj je pripravljena na prelomnico, nove dogodivščine, ki jo čakajo daleč, daleč, na drugem koncu sveta. Sploh ne dvomimo v to, da ji ne bi uspelo uresničiti sanj, se naučiti novi stvari, priti do dragocenih spoznanj in uspeti v čemerkoli se bo preizkusila. Žalostni, ker nas zapušča in veseli, ker gre pogumno za svojimi sanjami, ji mahamo v slovo in ji želimo veliko sreče,« so zapisali njeni bivši sodelavci.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Bi verjeli, da je Tanja Žagar dopolnila že toliko let? Mi smo šokirani

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, svojih let nikakor ne kaže.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je včeraj praznovala rojstni dan.  Oglasila se je tudi preko družbenega omrežja in zapisala, da se poslavlja od trojke in da daje priložnost štirici.

»V življenju noč in dan, vsak si piše svoj roman, moji pravi, da želi z mano si čimveč strani…in tako se je odločila moja “številka 3”, da se danes od mene poslovi. Z lepimi spomini sem ji pomahala in zdaj bom štirici priložnost dala. Verjamem, da me čaka še veliko zgodb, izzivov in novih poti, a meni najbolj je pomembno to, da mi “tiho, tiho čas beži”  z ljudmi, ki jim tako rada zapojem “hvala  ker si ob meni ti”. Vsem pošiljam 40 poljubčkov! Vesela slavljenka!!!,« je zapisala. Mnogi so seveda presenečeni, Žagarjeva nikakor ne kaže svojih let, videti je veliko mlajša.

Iskrene čestitke pa želimo tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Podlo: Tako grdo so izkoristili Nuško Drašček

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kaj se ji je zgodilo in opozorila vse na to.

Slovenska pevka zabavne in resne glasbe Nuška Drašček se je tokrat svojim številnim spletnim prijateljem oglasila z opozorilom.

»Dragi vsi! Očitno kroži po internetu neka povezava (ki je ne bom prilepila, ker jim ne želim delati reklame), v kateri naj bi jaz reklamirala nekakšne tablete za izgubo teže. Lepo prosim, NE NASEDAJTE IN NE NAROČAJTE NIČESAR, gre za popolno izmišljotino in izrabo moje podobe in imena. je zapisala na svoj Facebook račun in razkrila tudi, da žal sama ne more narediti ničesar, zato se obrača na svoje oboževalce z opozorilom.

»Na žalost nisem edina javna oseba, ki so jo na tak način izkoristili, in po mojih informacijah ne morem narediti ničesar; lahko vas le opozorim, da gre za absolutno lažno kampanjo!!! Prosim, delite naprej, da ne bo kdo slučajno nasedel! Hvala,« je še zapisala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals