Domov Zabava Kmetija: Ko boste prebrali, kaj je doživela Maria, boste zajokali …

Kmetija: Ko boste prebrali, kaj je doživela Maria, boste zajokali …

Razkrila je, kaj vse je doživela in kako hudo življenjsko izkušnjo ima za seboj. Ko boste prebrali njene besede, se vam bo orosilo oko …

Zbrali so se člani družine, dvoboj med Mario in Romano je bil v pričakovanju. Voditeljica Natalija je poklicala obe borki in ju vprašala, če želita članom družine kaj sporočiti. Maria je povedala, da je zapisala svoje misli in prosila, če jih lahko prebere. Natalija ji je dovolila in pričela je z branjem. Na začetku je povedala, da je v Kmetijo vstopila tudi zato, da si morda razširi krog prijateljev in znancev, da je prišla doživeti nekaj posebnega in dobrega. Povedala je tudi, da je nekoč imela prijatelje in družino, vendar: »V moje življenje je vstopil moški, ki je sčasoma mi družino odvzel. Želja po moči in vodenju je bila močnejša od prave ljubezni in iskrenosti. Nisem bila deležna njegove podpore, še manj spoštovanja, občutila sem le prezir, posmeh, zgražanje, zasmehovanje ….« Nadaljevala je, da je zbrala zadnje atome moči in temu naredila konec, sledilo pa je maščevanje.

»Moje, meni najbližje, pa tudi druge, je napeljal k odmiku, ostala sem skoraj popolnoma sama.« Povedala jim je, da podobo doživlja tudi na kmetiji.

»Mar si res ne zaslužim kanček spoštovanja,« jih je vprašala. »Niste me zlomili, prišla sem že zlomljena ….«

Reakcija ostalih tekmovalcev med branjem misli je bila različna, večina njih pa je imela pogled usmerjen v tla.

Foto: POP TV/VOYO