Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Ko boste prebrali, kaj je doživela Maria, boste zajokali …

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kaj vse je doživela in kako hudo življenjsko izkušnjo ima za seboj. Ko boste prebrali njene besede, se vam bo orosilo oko …

Zbrali so se člani družine, dvoboj med Mario in Romano je bil v pričakovanju. Voditeljica Natalija je poklicala obe borki in ju vprašala, če želita članom družine kaj sporočiti. Maria je povedala, da je zapisala svoje misli in prosila, če jih lahko prebere. Natalija ji je dovolila in pričela je z branjem. Na začetku je povedala, da je v Kmetijo vstopila tudi zato, da si morda razširi krog prijateljev in znancev, da je prišla doživeti nekaj posebnega in dobrega. Povedala je tudi, da je nekoč imela prijatelje in družino, vendar: »V moje življenje je vstopil moški, ki je sčasoma mi družino odvzel. Želja po moči in vodenju je bila močnejša od prave ljubezni in iskrenosti. Nisem bila deležna njegove podpore, še manj spoštovanja, občutila sem le prezir, posmeh, zgražanje, zasmehovanje ….« Nadaljevala je, da je zbrala zadnje atome moči in temu naredila konec, sledilo pa je maščevanje.

»Moje, meni najbližje, pa tudi druge, je napeljal k odmiku, ostala sem skoraj popolnoma sama.« Povedala jim je, da podobo doživlja tudi na kmetiji.

»Mar si res ne zaslužim kanček spoštovanja,« jih je vprašala. »Niste me zlomili, prišla sem že zlomljena ….«

Reakcija ostalih tekmovalcev med branjem misli je bila različna, večina njih pa je imela pogled usmerjen v tla.

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Sanjski moški je razkrit, pa tudi razlog, zakaj se je prijavil! To vas bo presenetilo …

Objavljeno

V redu

Avtor

O sebi novi Sanjski moški ne razmišlja tako.

Končno smo izvedeli, kdo je novi Sanjski moški, to je postavni Blaž Kričej Režek, ki je star 23 let in želi najti dekle, s katero bo užival življenje.

Zanimivo pa je, da sam sebe sploh nima za »sanjskega«.  “Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet.,« je razkril za portal 24ur.com in dodal še:

Sicer pa ima zelo rad morje, je skiper in študira pomorstvo. Rad ima tudi fitnes, boks in naravo.

Bo našel dekle svojih sanj? Mi že komaj čakamo, da se nova sezona prične!

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Tekmovalci Kmetije spet skupaj in razlog vas bo razveselil!

Objavljeno

V redu

Avtor

Znani obrazi nasmejani ponovno skupaj.

Na družbenih omrežjih so se pojavile fotografije in Instagram zgodbe o tem, da so se nekateri tekmovalci zadnje sezone Kmetije ponovno srečali in skupaj zelo dobro zabavali. ker nas je zanimalo, kaj se je dogajalo, smo vprašali Lino, ki je bila med njimi skupaj s svojim Aljažem.

»Ja, res je, dobili smo se. Bili smo na rojstnem dnevi pri Majdi,« je potrdila Lina. Majda je namreč praznovala 60 let in povabila tudi svoje prijatelje s Kmetije.

»Prišli smo le določeni, jaz in Aljaž, Romana, Tjaša, Franc, Ambrož, Anže in Tilen,« je še pojasnila in povedala, da so se po dolgem času končno spet srečali.

»Res sem hvaležna Majdi, da je naredila žurko in smo se spet malo videli,« je še iskreno dejala Lina.

Kakšni pa so danes kaj odnosi med njimi?

»Ostali smo v dobrih odnosih in ni nikakršnih nesoglasij več med nami. Kar je bilo, je bilo,« je za konec še pojasnila.

Res lepo!

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mojca (Ljubezen po domače) sedaj končno razkrila, kaj se je dogajalo, ko ni bilo kamer

Objavljeno

V redu

Avtor

Je bilo res tako vroče?

Ko sta Mojca in Drago prispela na romantičen oddih, se je zdelo, da so Korošici popustile vse zavore. Ko sta legla na posteljo, se je lotila Dragovih hlač, naslednjega dne pa sta se oba le hudomušno nasmihala.

Kaj se je v resnici dogajalo med njima?

Kot nam je Drago že pojasnil, je bilo na potovanju veliko stvari, o katerih ni vedel. Kot je dejal, naj bi se produkcija bolj menila z Mojco kot z njim. »Morda je bilo tudi to odpenjanje hlač del dogovora,« je med drugim pojasnil in razkril še, da se med njim in Mojco ni nič zgodilo.

Kakšna pa je njena plat?

»Da ne boste mislili: nič se ni zgodilo; bila je igra dveh teles, malo sva se božala, bilo je lepo, a nisva seksala,« je razkrila za Svet24.

Kot pa smo že lahko videli v finalni oddaji, je Drago s svojimi kandidatkami ostal v prijateljskih odnosih, Mojca pa se je po šovu zaljubila v mlajšega moškega.

Prav nič se ni zgodilo.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals