Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 2. 11. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 2. 11. 2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan na vstopu v nov delovni teden!

“Pričakovanja se umaknejo, ko polno doživljaš sedanji trenutek.”

Tjaša Dorelay

Današnji ponedeljek je dan miru, harmonije, prijateljstva, pomoči. Pomembne bodo vaše želje po druženju in združevanju v ljubezni in zakonu. Ne odlašajte, če vas odnos z nekom osrečuje. Samskim se lahko zgodi usodno srečanje z nekom.

Nagnjeni boste k sodelovanju in pomoči drugim, saj boste v sebi prebujali  socialne in humanitarne vrednote. K ljudem boste bolj kot ne pristopali s toplino v srcu, z razumevanjem in sočustvovanjem. Samote danes ne boste prenašali, prav tako boste kdaj morali reči “ne”.

Današnji dan vzpodbuja angažiranje v poklicih, kjer lahko pomagate drugim. To vam bo dalo občutek vrednosti, izpolnjenosti in samozavesti.

Današnji dan preživite z vsemi tistimi, ki jih imate radi. Dan je namenjen pozornosti: do sebe in drugih. Morda si privoščite masažo, posebno kopel, sedenje v tišini in meditiranje, doma ali nekje v naravi. Ključi: počitek, mirovanje, nežno delovanje brez naprezanja, ustvarjalnost in empatija.

Manj skrbite in več ljubite: prerodili se boste. Današnji dan je dan usodno določenih dogodkov, zato ne planirajte. Veliko ljubezni vam želim danes.

Vaša numerologinja Asya

foto: Shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya