Domov Zanimivosti Zvezdana Mlakar priznala, kaj je delala do trdne teme

Zvezdana Mlakar priznala, kaj je delala do trdne teme

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar se loti tudi takšnega dela …

Igralka Zvezdana Mlakar, ki uživa v svojem raju na podeželju, kjer je topel dom našlo tudi mnogo živali, pogosto objavi na družbenih omrežjih, kako poteka njen dan. Zvezdana je rada v naravi, rada ima živali in z veseljem se loti tudi kmečkih ali gospodinjskih opravil. Tako je svojim sledilcem pokazala, s čim se je zaposlila minuli konec tedna in kako pridna je bila.

Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko.
Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli
,” je zapisala.

Pojasnila pa je tudi, da se je odločila, kako bo letošnje leto krepila imunsko odpornost: “Sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi.”

View this post on Instagram

Do trde teme sem delala… Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko. Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli. Prizgala sem veliko svečo zunaj, ob cvetočem grmičku krizantem. Za moje ! Za vse ! Na koncu sem se odločila za čežano, naredila sem si še več dela. Hruške so bile tako sladke, da nisem dodala nič sladkorja. Gnilo in načeto sadje bi lahko dala živalim, pa mi je bilo žal teh zlatih hrušk, saj je za živali ostalo še veliko, smo si razdelili pol na pol. Aja, sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi. Take dneve imam najrajši !

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar) on

Foto: Facebook

PREBERITE ŠE:

Kaj se dogaja s Sašo Lendero?!

Helena Blagne žrtev prevare