Connect with us

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar priznala, kaj je delala do trdne teme

Published

on

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar se loti tudi takšnega dela …

Igralka Zvezdana Mlakar, ki uživa v svojem raju na podeželju, kjer je topel dom našlo tudi mnogo živali, pogosto objavi na družbenih omrežjih, kako poteka njen dan. Zvezdana je rada v naravi, rada ima živali in z veseljem se loti tudi kmečkih ali gospodinjskih opravil. Tako je svojim sledilcem pokazala, s čim se je zaposlila minuli konec tedna in kako pridna je bila.

Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko.
Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli
,” je zapisala.

Pojasnila pa je tudi, da se je odločila, kako bo letošnje leto krepila imunsko odpornost: “Sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi.”

View this post on Instagram

Do trde teme sem delala… Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko. Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli. Prizgala sem veliko svečo zunaj, ob cvetočem grmičku krizantem. Za moje ! Za vse ! Na koncu sem se odločila za čežano, naredila sem si še več dela. Hruške so bile tako sladke, da nisem dodala nič sladkorja. Gnilo in načeto sadje bi lahko dala živalim, pa mi je bilo žal teh zlatih hrušk, saj je za živali ostalo še veliko, smo si razdelili pol na pol. Aja, sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi. Take dneve imam najrajši !

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar) on

Foto: Facebook

PREBERITE ŠE:

Kaj se dogaja s Sašo Lendero?!

Helena Blagne žrtev prevare

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zanimivosti

Takšna lepotica je že hči Saše Lendero

Published

on

Vse bolj je podobna svoji lepi in slavni mamici.

Ne zgodi se pogosto, da slovenska pevka Saša Lendero ali pa njen partner Miha Hercog objavita fotografijo svoje lepe hčere Arie. Zato smo se toliko bolj razveselili, ko je Hercog objavil kar dve fotografiji, na katerima je pokazal, kako velika je že Aria in kako vse bolj podobna postaja svoji materi.

Očitno se družina te dni mudi na Madžarskem, v Budimpešti. In več kot očitno je, da zelo uživajo.

Fotografiji si lahko pogledate spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Se je Špela Grošelj s to obleko popolnoma osmešila?

Published

on

Fotograf ji je rekel, da naj predse raje postavi medveda!

Priljubljena pevka in voditeljica Špela Grošelj ima rada lepe obleke in svoje fotografije rada pokaže na družbenih omrežjih. Tudi tokrat je to storila, oblečena v rdeč obleko, za katero pa je fotograf menil, da ji ne dela ravno usluge.

A Grošljeva se ni dala. »To so une fotke, za katere je @tiborgolob reku, da naj dam rajš medveda pred sabo.
Pa sm dala steznik gor, za par sekund nehala dihat, joške porinla ven in evo. Maaamoooo! ,«
je zapisala ter pokazala, kako je videti v rdeči obleki.

Mnogi njeni sledilci so v komentar zapisali, da je videti vrhunsko, da je zelo lepa in da, tako kod vedno, zažiga. Tudi mi menimo, da je medved na fotografiji popolnoma odveč, Špela je zares fantastična.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Meghan Markle še nikoli ni bila tako prestrašena

Published

on

Meghan Markle boli želodec, ne spi in se ji meša od skrbi.

Za vse je kriva njena starejša polsestra Samantha Markle, ki je že napovedala, da bo v knjigi, ki naj bi izšla 1. februarja “The Diary of Princess Pushy’s sister part1″, dobro, slabo in grdo. 

Založniki knjige, ki ob pamet spravlja ženo princa Harryja, Meghan Markle, so izjavili: “Stvari niso vedno takšne, kot se zdijo, v svetu, kjer družbene etikete opredeljujejo, kdo smo, kako živimo in kako se gledamo. Samantha Markle se je znašla sredi medijskega kaosa, ko je rekla, da bo razkrila pravo resnico o svoji družini” . 

Samantha Markle

Meghan in Samantha naj bi se nazadnje videli leta 2008, Samantha naj bi bila vedno zelo kritična do mlajše sestre. Večkrat ji je očitala, da ji je le do družbenega vzpenjanja, da sovraži svoje družinske člane, njeno vedenje je označila za nečloveško, njo pa za vojvodinjo neumnosti.  Še pred izidom te, ki vzbuja izjemno veliko pozornosti, prinčevi ženi pa povzroča nemalo skrbi, je polsestra napovedala že drugo knjigo “V senci vojvodinje”. Kot kaže bo še zelo pestro, kljub temu, da sta si z odhodom iz Velike Britanije in odpovedjo obveznostim do dvora in Kraljice Elizabete II., želela predvsem mirnejše družinsko življenje.

Foto: Shutterstock, Profimedia

Continue Reading

POPULARNO