Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar priznala, kaj je delala do trdne teme

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar se loti tudi takšnega dela …

Igralka Zvezdana Mlakar, ki uživa v svojem raju na podeželju, kjer je topel dom našlo tudi mnogo živali, pogosto objavi na družbenih omrežjih, kako poteka njen dan. Zvezdana je rada v naravi, rada ima živali in z veseljem se loti tudi kmečkih ali gospodinjskih opravil. Tako je svojim sledilcem pokazala, s čim se je zaposlila minuli konec tedna in kako pridna je bila.

Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko.
Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli
,” je zapisala.

Pojasnila pa je tudi, da se je odločila, kako bo letošnje leto krepila imunsko odpornost: “Sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi.”

View this post on Instagram

Do trde teme sem delala… Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko. Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli. Prizgala sem veliko svečo zunaj, ob cvetočem grmičku krizantem. Za moje ! Za vse ! Na koncu sem se odločila za čežano, naredila sem si še več dela. Hruške so bile tako sladke, da nisem dodala nič sladkorja. Gnilo in načeto sadje bi lahko dala živalim, pa mi je bilo žal teh zlatih hrušk, saj je za živali ostalo še veliko, smo si razdelili pol na pol. Aja, sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi. Take dneve imam najrajši !

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar) on

Foto: Facebook

PREBERITE ŠE:

Kaj se dogaja s Sašo Lendero?!

Helena Blagne žrtev prevare

Zanimivosti

Igralski svet zavit v črno, umrla je še ena legenda

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovila se je še ena svetovno znana igralka …

Igralka, ki je znana po mnogih vlogah tako v filmih kot serijah, je umrla. O njeni smrti je javnost obvestila njena družina. 54-letna Anne Heche je bila teden dni v komi, potem ko je doživela hudo prometno nesrečo. Že včeraj so javnost obvestili, da igralka ne bo preživela, danes pa mediji pišejo o tem, da so jo odklopili z aparatov, ki so jo ohranjali pri življenju.

Igralki so v slovo nekaj besed zapisali tudi številni znani obrazi, med njimi Ellen DeGeneres, ki je bila z Anne tri leta v ljubezenskem razmerju.

»“To je žalosten dan. Anninima otrokoma, družini in prijateljem pošiljam vso svojo ljubezen,« je tvitnila.

Anne Heche je najbolj znana po vlogah v filmih Six Days, Seven NightsDonnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je prejela tudi nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Bo Luka Dončič postal očka? To je razkrito sedaj

Objavljeno

V redu

Avtor

Resnica je končno prišla na dan, fotografija pa vas bo navdušila.

Mnogi slovenski mediji so še pred nekaj tedni ugibali, ali je morda Anamaria Goltes, dolgoletna srčna izbranka košarkarja Luke Dončiča noseča. Kot poročajo Slovenske novice, naj bi do teh ugibanj prišlo zaradi fotografij, na katerih naj bi imela nekoliko zaobljen trebušček. A sedaj je je končno razkrito, da temu ni tako.

»Sedaj pa je govorice utišala z novo objavo na svoje Instagramu, kjer je pozirala s svojimi kužki, ki imajo mimogrede tudi svoj profil z več kot trideset tisoč sledilci. Na fotografiji je videti v formi kot še nikoli, o nosečnosti pa ni ne duha ne sluha,« namreč poroča omenjeni portal.

Zadnjo objavo Anamarije si lahko pogledate spodaj. Navdušeni boste.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana igralka umira. To je razlog …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njena družina je za javnost povedala to …

Vsi smo brali strašno novico, da je v začetku tedna znana ameriška igralka Anne Heche doživela hudo prometno nesrečo, trčila je v dvonadstropno hišo, njen avto je zagorel. Igralka je po izgubi zavesti padla v komo, sedaj pa njena družina sporoča tragično vest, da najverjetneje ne bo preživela.

53-letna mati dveh otrok je zaradi pomanjkanja kisika utrpela hudo poškodbo možganov, preliminarni izvidi pa so pokazali, da je imela v krvi sledi droge. Potrebni pa bodo še dodatni testi, ki bodo razkrili, ali so to zgolj substance, ki jih je dobila med hospitalizacijo.

Njena družina je sporočila še, da bodo njene organe, če bodo primerni, darovali.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals