Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar priznala, kaj je delala do trdne teme

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar se loti tudi takšnega dela …

Igralka Zvezdana Mlakar, ki uživa v svojem raju na podeželju, kjer je topel dom našlo tudi mnogo živali, pogosto objavi na družbenih omrežjih, kako poteka njen dan. Zvezdana je rada v naravi, rada ima živali in z veseljem se loti tudi kmečkih ali gospodinjskih opravil. Tako je svojim sledilcem pokazala, s čim se je zaposlila minuli konec tedna in kako pridna je bila.

Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko.
Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli
,” je zapisala.

Pojasnila pa je tudi, da se je odločila, kako bo letošnje leto krepila imunsko odpornost: “Sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi.”

View this post on Instagram

Do trde teme sem delala… Nabirala sem hruške, tudi obtolčene, načete…jih umivala, lupila, kjer so gnile, jih narezala na koščke . Nisem se mogla odločiti naj jih dam v zmrzovalnik ali naredim čežano. Potem sem vse isto ponovila z jabolki….zdrave hruške sem lepo zložila v gajbice, kjer se bodo medile globoko v zimo. Jabolk in hrušk je letos res veliko. Bil je miren dan, samo jaz, hruške, jabolka in moje misli. Prizgala sem veliko svečo zunaj, ob cvetočem grmičku krizantem. Za moje ! Za vse ! Na koncu sem se odločila za čežano, naredila sem si še več dela. Hruške so bile tako sladke, da nisem dodala nič sladkorja. Gnilo in načeto sadje bi lahko dala živalim, pa mi je bilo žal teh zlatih hrušk, saj je za živali ostalo še veliko, smo si razdelili pol na pol. Aja, sredi dneva sem se vrgla še naš mrzli bajer, treniram kopanje v mrzli vodi. Take dneve imam najrajši !

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar) on

Foto: Facebook

PREBERITE ŠE:

Kaj se dogaja s Sašo Lendero?!

Helena Blagne žrtev prevare

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje, umrla je znana pevka, ki smo jo poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Umrla je svetovno znana pevka, katere pesmi smo poznali in prepevali vsi.

Bila je dobitnica grammyja in oskarja, pevka Irene Cara se je poslovila v 64. letu starosti. Svet jo pozna po naslovni pesmi filma Flashdance, za katerega je posnela pesem What a Feeling.

Novico o njeni smrti je pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila njena predstavnica za stike z javnostjo. Ta je dejala: »Umrla je na svojem domu v Floridi, vzrok smrti je za zdaj še neznan.«

Pevka je postala slavna, ko je dobila vlogo v filmu Fame, leta 1980, zanj je posnela tudi istoimensko pesem in tudi balado. Za vlogo, ki jo je odigrala, je bila nominirana za zlati globus, skladba pa ji je prinesla dve nominaciji za grammyja.

Tri leta pozneje je dobila oskarja za najbolj izvirno filmsko skladbo Flashdance in grammyja za najboljšo pop izvajalko.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals