Domov Zanimivosti Zvezdnik serije Šverc komerc z boksom do mišičaste postave

Zvezdnik serije Šverc komerc z boksom do mišičaste postave

Gledališki in televizijski igralec Slavko Sobin, ki ga lahko spremljate v priljubljeni seriji Šverc komerc, je razkril, da mu je boks povsem spremenil življenje, glavo in telo.

»Več let sem se ukvarjal s klasičnim bodibildingom, s poudarkom na veliki teži in majhnem številu ponovitev. Bil sem precej suh, zato sem želel pridobiti na masi. A v zadnjem letu sem spoznal, da mi ta način treninga ne ustreza več,« je za telegram.hr pojasnil Slavko in dodal, da je spremenil treninge tako, da je pričel izvajati kardio vaje, pri dvigovanju uteži pa se je osredotočil na manj kilogramov in večje število ponovitev.

»A nedavno sem se pričel ukvarjati z boksom in lahko rečem, da mi je po samo dveh tednih spremenil življenje, glavo in telo. Treniram približno petkrat na teden, vendar s tem nisem obseden. Če na primer snemam po 13 ali 14 ur, mi je bolj pomembno, da ujamem dodatno uro spanja, kot pa da bi jo mahnil na trening,« je o svojem novem konjičku pojasnil Slavko, ki potek treningov rad pokaže tudi na družbenem omrežju.

View this post on Instagram

A vi kako započinjete dan?

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Foto: POP TV