Kontaktirajte nas

Zabava

Kaj se je dogajalo, ko kamere niso snemale?

Objavljeno

V redu

Šov Ljubezen po domače skrbi, da konci tedna še zdaleč niso dolgočasni. Še bolj pa je zanimivo tisto, kar kamere ne prikažejo. Kaj se je pravzaprav dogajalo pri Janezu Marnu, da je Mirjana Gajski pobrala šila in kopita?

Mirjana Gajski nam je zaupala, da se na domovanju Janeza Marna ni dobro počutila. Čeprav je po naravi vedra in nasmejana ženska, se neustreznim stanovanjskim razmeram, pisani družbi in odnosom med udeleženci preprosto ni zmogla prilagoditi. Tega, kako in kje so morali spati, namreč kamere niso prikazale, kot tudi ne razmer med udeleženci …

Ji torej v uteho ni bila niti Katarina, s katero je preživela največ časa? Pravzaprav ne. Katarina se je namreč k njej zatekala zaradi tega, ker se je Janez veliko bolj razumel s Sabino in Danico in ne, ker bi si bili med seboj tako zelo naklonjeni. Tako je po nekaj dneh neprijetnosti sprejela odločitev, da bo najbolje, če se poslovi.

A tudi ta del se ni odvil tako, kot je pričakovala. Ko je želela pred odhodom domov odkrito spregovoriti o razmerah, ogovarjanju in spletkah, ki so se odvijale med njimi, je namreč izzvala veliko mero ogorčenja. »Oni mene niso doživeli na takšen način, tudi na celotno situacijo so gledali drugače, kot jaz,« meni Mirjana, ki poudarja, da se slovenskega šova ni udeležila zaradi zabave.

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals