Kaj se je dogajalo, ko kamere niso snemale?

skrbi, da konci tedna še zdaleč niso dolgočasni. Še bolj pa je zanimivo tisto, kar kamere ne prikažejo. Kaj se je pravzaprav dogajalo pri Janezu Marnu, da je pobrala šila in kopita?

Mirjana Gajski nam je zaupala, da se na domovanju Janeza Marna ni dobro počutila. Čeprav je po naravi vedra in nasmejana ženska, se neustreznim stanovanjskim razmeram, pisani družbi in odnosom med udeleženci preprosto ni zmogla prilagoditi. Tega, kako in kje so morali spati, namreč kamere niso prikazale, kot tudi ne razmer med udeleženci …

Ji torej v uteho ni bila niti Katarina, s katero je preživela največ časa? Pravzaprav ne. Katarina se je namreč k njej zatekala zaradi tega, ker se je Janez veliko bolj razumel s Sabino in Danico in ne, ker bi si bili med seboj tako zelo naklonjeni. Tako je po nekaj dneh neprijetnosti sprejela odločitev, da bo najbolje, če se poslovi.

A tudi ta del se ni odvil tako, kot je pričakovala. Ko je želela pred odhodom domov odkrito spregovoriti o razmerah, ogovarjanju in spletkah, ki so se odvijale med njimi, je namreč izzvala veliko mero ogorčenja. »Oni mene niso doživeli na takšen način, tudi na celotno situacijo so gledali drugače, kot jaz,« meni Mirjana, ki poudarja, da se slovenskega šova ni udeležila zaradi zabave.

Foto: